Alexandra Emilie - 20 år og mamma

ALLE FORHÅPNINGENE MINE ER BORTE

 • Publisert: 17.08.2016, 16:00
 • Kategori: Blogg
 • Da var det en stund siden jeg har skrevet noe på bloggen. For å være ærlig trengte jeg bare litt tid for å finne ut hvilket mål og tanker jeg hadde om bloggen, for jeg vil selvsagt lykkes og gjøre det bra. Har hadd noen nedturer i det siste. De forventningene og håpene er ikke alltid like lett å takle. Planen har alltid vært at etter videregående skulle jeg flytte for å studere videre, som de fleste gjør, men dessverre blir ikke planen som jeg håpet på. I stede sitter jeg her nå hjemme i Lofoten med tusen tanker om hva jeg burde gjøre med livet mitt. I år tar jeg opp fag og jobber, men det var ikke slik jeg ønsket det skulle bli. Skoleflink har jeg alltid vært, men med et tøft år, som var i fjord mistet jeg all konsentrasjon, og generelt mistet meg selv.

  Jeg mistet meg selv, håpet og motet om hva jeg kunne klare å gjøre. Mistet all selvtilitt, og slet med å komme meg ut døren. Jeg var langt nede, og enda er jeg ikke nådd toppen. Det jeg har lært er at om man først detter ned, er det ti ganger så vanskelig å komme seg opp igjen. Jeg håper at bloggen kan være med på å hjelpe meg å uttrykke mine følelser, i stede for å holde dem inni seg. Muligens føler noen det samme, og jeg kan være til hjelp forhåpentligvis.

  I dagens samfunn er det høye krav til oss som ungdom, og jeg følte bare skuffelse da ikke det gikk som planen. Er trist å se andre klassekamerater publiserer status da de er flyttet for å studere, mens jeg sitter her og føler at jeg henger langt etter, men gjør jeg egentlig det? Kanskje dette året gir meg det lille ekstra for å finne ut hva det er jeg virkelig ønsker å studere, kanskje motivasjon min er på topp? Hvem vet, håper det i alle fall.

 • Publisert: 17.08.2016, 16:00
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits