Alexandra Emilie - 20 år og mamma

FLYTTER JEG HJEMMEFRA?

 • Publisert: 18.08.2016, 12:18
 • Kategori: Blogg
 • Ja, du leste riktig. I går skrev jeg om skuffelsen jeg følte da alle andre flytter fra øyen for å studere og oppleve noe nytt. Jeg og kjæresten min har bestemt oss for å flytte, men ikke langt. Til Stamsund faktisk. Vi har drevet den siste måneden å pusset opp en liten leilighet. Det er så spennende. Jeg elsker interiør og å møblere, så dette er drømmen. Jeg føler ikke selv at jeg er så kreativ ellers, men når det gjelder å skal møblere og fikse interiør selv, da finner jeg på mye forskjellig. I dag ble vi ferdig med all maling, så nå er det bare det morsomme som gjenstår.

  Å flytte for seg selv er alltid et stort steg, men i stede for at jeg flytter mange mil unna med en gang, får jeg prøve meg selv på å flytte, men ikke langt unna. Dette året borte hjemmefra håper jeg at jeg lærer å være mer selvstendig og klare å leve mer økonomisk og sparsommelig. Det er to mål jeg har satt for meg selv, som jeg skal jobbe for å gjennomføre.

  Om det er ønskelig kommer det en "Apartment tour" video på youtube, for dem som ønsker å se hvordan leiligheten var før, og hvordan den ser ut nå.

  Nedenfor er det da bilde av den nydelige utsikten!!

 • Publisert: 18.08.2016, 12:18
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  18.08.2016 kl.14:15

  Lag apartment tour!!
  Anonym: Det skal jeg gjøre, takk for kommentar :)

  Ærln

  19.08.2016 kl.07:58

  Kor kjempe flott! Ska sei dæ e kjempe artig å bo før seg sjøl og du lær så masse! Kjedelig kan dæ vær å lag mat osv, men derfør dæ e godt å ikke bo så langt unna heime. E håpa dæ bli å gå kjempe fint mæ dokk og at alt går bra mæ deg. Dæ blir kjempe å bo heime fra! Masse lykke tel!
  Ærln: Tusen takk :D

  Skriv en ny kommentar

  hits