Alexandra Emilie - 20 år og mamma

GRATULERER MED DAGEN MAMMA

 • Publisert: 21.08.2016, 10:27
 • Kategori: Blogg
 • KJÆRE MAMMA!

  I dag har du nok ikke de helt store forventningene, med tanke på omstendighetene vi står i. I dag er dagen bare din, selvom du hele tiden gjør ditt ytterste for at alle andre skal ha det bra.

  Husker du da jeg sto opp kjempe tidlig, for å bake kake til deg før du våknet? Å bake en sjokoladekake skal jo ikke være så vanskelig, og det var det heller ikke, men kaken ville jo aldri bli stekt. Fortvilt og stresset var jeg da jeg skjønte du var våknet, og det viste seg at jeg hadde tatt en alt for liten form til kaken. Du så jeg var lei meg, men det du sa var "det er tanken som teller." Det har jeg lært meg av deg, noe jeg selv skal ta med meg videre i livet.

  Eller den gangen jeg skulle koke kaffe og komme med på sengen, da det kokte over. Da jeg sto å tørket opp kaffe fra hele kjøkkenbenken og gulvet, og ba deg vente med å stå opp, hehe. Lett skal det ikke være, men det er vel når man er stresset at alt går galt. I dag har jeg klart å kokt kaffen riktig, men kake blir det ikke noe av, ikke før senere i alle fall. Gavene håper jeg du likte og at vi klarer å fikse en bra dag til deg, for det fortjener du virkelig, slik du står på om dagene.

  Tusen takk for at du er akkurat som du er, og at du er MIN mamma. Du har gitt meg livet, og muligheten til å leve det. Du har gitt meg en vei, og lært meg å gå på den. Du har veiledet meg og lært meg at man må stå i kampene, selvom det føles umulig i blant, men ingenting er vel umulig som du sier?

  Du har lært meg så utrolig mye, Du har lært meg at familie er kjempe viktig og at man må ta vare på hverandre. Du har til og med gitt meg en bror som jeg er ikke kunne levd uten. Jeg kunne sitte her å skrive alt du hadde lært meg og gitt meg,men det hadde tatt all verdens med tid, og den tiden vil jeg heller bruke med deg.

  Du stiller alltid opp, du tenker alltid på meg, du lytter alltid, og har alltid en hånd som hjelper. Vi har lært hverandre å kjenne, du kan se på meg og skjønne at noe er galt, og med en gang gjøre det bedre. Ingen ser meg som du gjør, og ingen kjenner meg så godt som du gjør.

  Takknemmelig er ikke et nok stort ord for hva jeg føler for at du er mammaen min, men du skal vite at jeg er kjempe glad i deg og håper at vi kan gjøre dagen så bra som mulig. Tusen takk for at du er den du er og for at du har gitt meg sjansen til å leve det sammen med deg.

  Alexandra

   

 • Publisert: 21.08.2016, 10:27
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits