Alexandra Emilie - 20 år og mamma

JEG ER IKKE HELT ÆRLIG MED DERE

 • Publisert: 04.10.2016, 10:29
 • Kategori: Blogg
 • God morgen. Har tenkt på dette en stund, og følte det var på tide å dele det med dere. Jeg virker åpen, der jeg deler alt, men egentlig er jeg sjenert og ganske så lukket. Det er i det siste jeg har klart å åpnet meg opp. Det er ikke lenge siden jeg stengte alt inni meg. Tenkte på alt og ingenting. Kunne tenke på noe som hadde skjedd for flere år siden. Det er ikke sunt, men vanskelig å stoppe. Bloggen har hjulpet meg en del når det gjelder det å åpne seg. Jeg føler meg gladere. Jeg føler dere tar dere tiden til å lese og deretter kommentere noe hyggelig. 

  Det som også har hjulpet meg er at jeg skjønner at det er ikke bare jeg som har det slikt.  Det er ikke bare jeg som tenker slikt, eller opplever ting på en eller annen måte. Vi er flere. Er kjempe glad jeg laget denne bloggen. Det er ikke slik at jeg blogger for å vise frem mitt "fantastiske liv"  for det er virkelig ikke sånn det er i virkeligheten. Jeg er så ærlig som jeg kan. Tar jeg bilder av maten min som ser ganske så "fancy" ut, betyr ikke det at jeg ikke spiser tørre brødskiver med kjedelig pålegg i blant.

  Jeg er akkurat som dere andre. Livet mitt er ikke perfekt, selvom jeg ser flere i kommentar feltet mener at jeg syter over livet mitt og er utakknemlig, for det er jeg virkelig ikke. Om du ikke liker det du leser, kan du enkelt klikke deg ut av bloggen. Tar meg ikke nær av disse kommentarene som er negative, for de som kommenterer slike ting, kjenner meg ikke, og bare jeg vet sannheten. 

  Følte bare for å være helt ærlige med dere, og forklare dere hvordan jeg virkelig er. Jeg håper bloggen fortsetter å hjelpe meg slik at jeg kan legge bort noen tanker som vandrer rundt i hodet mitt.   Ha en kjempe fin tirsdag!

 • Publisert: 04.10.2016, 10:29
 • Kategori: Blogg
 • 16 kommentarer
 • 16 kommentarer

  Sarajaneeth

  04.10.2016 kl.10:32

  Sarajaneeth: <3

  Nina

  04.10.2016 kl.11:26

  <3
  Nina: <3

  Caroline

  04.10.2016 kl.12:01

  Setter stor pris på at du er ærlig, ærlighet varer lengst. :D <3 Eg skjønner godt hva du mener eg selv er sjenert. Så sliter litt med kontakten med andre osv. Tar de kontakt eller sier noe først foreksempel så kan eg snakke med dem. Men det første der. Klarer eg ikke helt. Da skal eg kjenne de. :) Så mye eg skjønner. Håper det blir bedre med deg etterhvert. :) Ha en fin tirsdag.
  Caroline: Er veldig lik, bruker å være slik at jeg venter på at andre skal si hei for eksempel istede for å si det først :) Du får ha en kjempe fin tirsdag du, Caroline <3

  Elisabeth

  04.10.2016 kl.12:12

  Haters gonna hate, ikke tenk på det :) <3 do what you do! <3
  Elisabeth: Tusen takk <3

  Anettekf

  04.10.2016 kl.12:19

  Haha, dæven. Nån e vesst innom her bære før å sleng mæ leppa. Syns du e flenk, eg! Kult at du klatra opp på topplista i tillegg. Vises jo, spesielt når du har "haters" allerede. Bra at du ikkje tar dæ tell deg. Mange som ska peik på teng man har gjort, men så utelokka di at di gjør nøyaktig samme sjøl. Stå på, Alexandra ;-)
  Anettekf: Tusen takk Anette, betyr kjempe masse :)

  cheerchrissy.blogg.no

  04.10.2016 kl.21:24

  <3

  Synes du er kjempeflink jeg! Keep up the good work! :)
  cheerchrissy.blogg.no: Tusen hjertelig takk :)

  chrissieste

  05.10.2016 kl.00:42

  Så bra bloggen har hjulpet deg. Det er superviktig å være åpen, men ikke for åpen! Viktig å være obs på hva man deler med andre, men bra at man ikke stenger alt inne :) Håper du hadde en fin dag <3
  chrissieste: Koselig skrevet, ja det er vel en grense på hva man deler hehe, ha en kjempe fin dag du <3

  hammergirl

  05.10.2016 kl.04:19

  Fantastiske deg, ble glad når jeg leste at du f har en positiv opplevelse rundt bloggen. <3 jeg er veldig takknemlig for at du er en positiv blogger :)
  hammergirl: ååh, tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar

  hits