Alexandra Emilie - 20 år og mamma

FØR DU ANTAR, HØR FAKTA. FØR DU SKRIVER, TENK.

 • Publisert: 04.10.2016, 14:31
 • Kategori: Blogg
 • Dette temaet berører meg spesielt. Jeg klarer ikke helt å gi slipp på dette med eldrehjem. Når jeg tenker tilbake på mitt forrige innlegg om eldrehjem/sykehjem, så føler jeg at denne filmen viser noen av poengene mine veldig godt. Med dette mener jeg at de som jobber i institusjon er fortsatt mine hverdagshelter, men at tidspress er den ødeleggende faktoren. 

  Dette er et personlig blogginnlegg, som ikke har noe med rekruttering til yrket og lignende. Dette er egne/andres sine erfaringer som jeg ønsker å dele med dere. 

  Om du ønsker å se denne episoden, kan du finne den HER

  Jeg syntes Helene sjekker inn fokusere på veldig mange viktige temaer, syntes du?

   

 • Publisert: 04.10.2016, 14:31
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • 10 kommentarer

  sarajaneeth

  04.10.2016 kl.14:33

  Eldre omsorg er noe jeg også tenker veldig mye på ♡
  sarajaneeth: ja ikke sant <3

  liveterherlig93

  04.10.2016 kl.14:42

  flott:)
  liveterherlig93: Tusen takk :)

  Janne

  04.10.2016 kl.15:33

  åå denne skal jeg se! Takk for tips<3
  Janne: Så bra, er verdt det <3

  04.10.2016 kl.18:55

  Ja, tidspress er et vesentlig faktum, men flere ufaglærte er ikke løsningen - det tar oss tilbake til scratch.

  Vet dette er et personlig innlegg, MEN det er så mye man ikke kan eller lærer seg når man ikke har fått relevant utdanning til det. Hvordan skal man snakke til et menneske med demens? Hvorfor skal man ikke be en pasient om å ta det med ro, og puste med magen? Hvordan skal man snakke med pårørende? Hvordan skal man gi hver enkelt pasient eller bruker den hjelpen de skal ha og fortjener?

  Det er så mye man ikke tenker på, som man burde lære seg før man skal ta vare på andre mennesker!

  Forstår poengene dine veldig godt, og forstår det slik at du kanskje har hatt litt negativ erfaring med helsevesenet - men du kan med fordel lese deg litt opp, spørre litt rundt, og høre på andres meninger uten å være for påståelig på egne meninger.. Man lærer mye ved å åpne opp for andres meninger, spesielt i saker som denne.

  For jeg får inntrykk av at du er ei sta jente, med flere egne meninger, haha. Og det er veldig bra - men åpne opp for at du kanskje ikke alltid har rett, og argumenter bedre når du vet du har rett.

  Stå på :-)
  Anonym: Ja, tidspresset er det jeg snakker om. Jeg har ikke nevnt ufaglært med et ord. Jeg er heller ikke negativ, men belyser mine personlige erfaringer. At andre har andre meninger er heilt greit, men å si at jeg er for påståelig, negativ, les meg opp osv. Har ingenting med tidspress å gjøre.

  Sta? Da har du ikke skjønt noen ting av det jeg har skrevet. Argumentere? Når man argumenterer snakker man for og i mot en sak. Jeg har kun snakket om personlige erfaringer, derfor ingen argumentasjon.

  hammergirl

  05.10.2016 kl.03:59

  Viktig tema du belyser, måtte vise det til mamma siden hun er sykepleier både på sykehus og i psykiatri, hun digger mennesker med omsorgsgen...:) <3
  hammergirl: Setter utrolig stor pris på det <3

  Skriv en ny kommentar

  hits