Alexandra Emilie - 20 år og mamma

DENNE SMINKEN BRUKER JEG

 • Publisert: 01.11.2016, 13:38
 • Kategori: Blogg
 • Er du slik som jeg er, og ønsker et godt dekkevne for fondation, da har jeg noen tips til deg. Jeg har nå testet ut noen av produktene av DMCK. Jeg har blant annet testet ut DMCK sitt fondation palett, HiLite & Contour color palett, Crème Glacè og Herb & mineral spray. Jeg er kjempe fornøyd med disse produktene som ligger godt i sminkevesken min. Som skrevet ovenfor så liker jeg et godt dekkevne, men samtidig et naturlig resultat. Det ønskete resultatet får jeg med disse produktene, og anbefaler dere virkelig å teste dem ut. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg elsker fondation palettet, nå bruker jeg det hver dag. Du kan finne alle produktene HER.

    

     

  PRIMERTIME

  Det første jeg starter med er Crème Glacè. Dette er en kjempe god primer som jevner ut huden din, før du påfører sminken. Primeren er også med på å gi sminken et bedre resultat. Jeg merker stor forskjell om jeg ikke bruker denne før jeg påfører sminken, da jeg har ganske store porer rundt nesen. Disse vises knapt med denne primeren, noe jeg er utrolig glad for. Du finner den HER   

  FONDATION

  Med fondation palettet kan du mikse og trikse for å få den perfekte fargen for huden din. Genialt? JA. Siden det begynner å bli vinter nå blir jeg automatisk litt lysere i huden, men det betyr ikke jeg trenger å skifte fondationfarge nå. Eller når jeg bestemmer meg for å ta selvbruning, ingen problem. Du blander de fargene du vil for å få den perfekte fondation til din hudtone. Du finner den HER.   

  HIGHLITE & CONTOURING

  Det perfekte palettet for highlight og contouring. I dette palettet finnes det så fine fargekombinasjoner. Du trenger ikke være bekymret for om fargen skal være for mørk, da det er forskjellige fargekombinasjoner du kan blande sammen. Dette er noe som er et must nå fremover i sminkemappen min. Du finner den HER.   

  1 2 3 SPRAY & FINISH

  Når du har utarbeidet sminkelooken du er fornøyd med, ta Herb & Mineral spray å spray lett over ansiktet. Denne sprayen er med på å feste sminken din, og gjøre siste finish på sminkelooken. Sprayen er med på å gi fuktighet til ansiktet. Utover dagen kan det hende sminkelooken din forsvinner litt, men du kan fortsatt gi ansiktet fuktighet. Du kan lett ta den med deg i vesken, da den er på reisestørrelse. Du finner den HER.   

  //Sponset produkter

  Har dere testet ut noen av produktene?

   

 • Publisert: 01.11.2016, 13:38
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Victoria

  01.11.2016 kl.14:17

  Mange fine produkter! :D
  Victoria: ja ikke sant :)

  Merete

  01.11.2016 kl.14:56

  Spennende, dette merket har jeg aldri hørt om før, faktisk! Og jeg er litt av en makeupjunkie, hehe ;)
  Merete: ja jeg også, hehe :)

  liveterherlig93

  01.11.2016 kl.15:42

  mye fint:)
  liveterherlig93: :)

  Liv Hege Skaflestad

  02.11.2016 kl.03:17

  Åh, har så lyst å teste de der! Høres så bra ut :o
  Liv Hege Skaflestad: jaaa, elsker den :)

  Skriv en ny kommentar

  hits