DAGEN I OSLO I BILDER

Nå er jeg sliten i føttene. Det er blitt tatt mange skritt i dag, det kan jeg love dere. Jeg blir alltid så overveldet av å komme til Oslo for det er alltid masse mennesker rundt omkring. Så utrolig mange mennesker som springer rundt eller går med nesene i mobilene. Selvom det er mange mennesker så er det en koselig by. Det skjer noe hele tiden, men du har også mulighet til å trekke deg tilbake når du føler for det.

Vi bor i en leilighet rett ved Aker brygge!! Hvor fint er det ikke der? Nå har vi fått slappet av litt i leiligheten og er snart på tur ut døren igjen for å finne et sted å spise noe middag.

VIXEN INFLUENCER AWARD

//inneholder sponset behandling

Da var Vixen influencer awards over! Jeg tok ikke med meg en pris i hånden hjem, men jeg føler jeg har vunnet uansett! Det er en ære å være kommet til finalen for årets sterke mening, og en opplevelse jeg kommer til å ta med meg. Kategorien årets sterke mening betyr ekstra mye da jeg alltid har vært hun stille, sjenerte jenten som ikke turte å si meningene sine høyt. Jeg er fortsatt ganske stille og sjenert, men jeg har funnet skrivegleden i å fortelle om tabubelagte temaer som jeg synter er ekstremt viktig å ta opp!

Jeg må si tusen takk til Vixen, Juryen, dere som har heiet meg frem og en stor takk til Strå frisør som fikset håret mitt på kort varsel.

Strå frisør ligger på lofotsenteret og de er utrolig dyktige. Jeg har brukt frisørsalongen i flere år nå, så det er ingen tvil om hvor jeg skal gå om jeg trenger en klipp eller farget håret. Marius fikset håret mitt denne gangen, og jeg ble utrolig fornøyd. Om du har lyst og trenger en touch up på håret kan du booke time ved å trykke HER

GOD MORGEN NORGE RINGTE MEG

Nå er det ikke lenge siden jeg fikk telefon fra god morgen norge. De lurte på om jeg ville være med på morgendagens sending, men dessverre kommer jeg ikke til oslo før kl 14! Utrolig stas å bli spurt, får håpe det kommer en sjanse en annen gang!!

Nå er det bare å pakke ferdig og komme seg i seng for i morgen er det tidlig opp!

MINE TANKER OM VIXEN

Dette er meg for 4-5 år siden. Viste du at jeg fantes da? For meg føltes det som jeg var luft og usynlig. Ingen kunne se meg eller høre meg. Egentlig var det ikke rart dere ikke hørte meg for jeg sa ikke mye. Jeg var alltid så redd for å bli gjort narr av!

Jeg husker jeg var stille og sjenert, men jeg prøvde å finne meg en god venn som jeg kunne holde fast på. Det skjedde aldri. Jeg skiftet ofte mellom personer. Fant aldri helt min plass. For hver gang det ble friminutt var det et evig dilemma om å ikke bli alene. Jeg spurte dere om jeg kunne være sammen med dere, men jeg fikk alltid det samme svaret. «spør henne, spør henne eller henne!» Hvorfor kunne ikke bare noen si ja? Hvorfor måtte jeg i det hele tatt spørre?

Jeg var alltid bare god nok når dere trengte hjelp, og det vet dere. For invitasjoner var det ikke mange av, men med en gang dere trengte råd eller hjelp var jeg super å ha. Selvfølgelig hjalp jeg dere, for jeg trodde for hver gang dere snakket til meg, NÅ kan jeg bli inkludert. Jeg tok feil hver gang. Dom som jeg var, håpet jeg alltid selvom jeg innerst inne visste sannheten.

Jeg ble sterkere og sterkere på et vis, men på et annet vis fikk jeg det dårligere og dårligere. Det satte spor for hver gang jeg ble avvist. Skolesekken ble tyngre for hver dag som gikk. For problemene mine ble bare flere og flere for hvert år som gikk.

Avslag, drama, uvenner, dødsfall, trusler, stalking.... det var ikke noe dans på roser. Det er det ikke enda. Det er bedre. Vet du hvorfor? For hver hendelse i livet mitt har gjort meg til den jeg er i dag! Jeg har også forstått at få gode venner er bedre enn flere. Jeg har forstått at min mening har noe å si! Mine ord og tekster har en betydning og kan hjelpe andre.

Så til dere som sier vixen er noe tull. Nei ikke for meg, for det er noe av det største som har hendt meg. For i en alder av 21 år blir jeg satt pris på for min stemme. Min stemme som jeg har holdt inn i meg i så mange år. Jeg er rørt og overveldet over å komme til finalen. Jeg kunne ikke drømt om det en gang.

SVARER PÅ SPØRSMÅLENE DERES | SKAL JEG PÅ VIXEN? VENNER +++

✖Skal du på vixen?

Haha, du aner ikke hvor mange ganger jeg har tenkt samme tanken. Jeg har vurdert det nøye, både fordeler og ulempene. For det første er det jo selvfølgelig ikke spesielt billig flybilletter på kort varsel, for jeg tenke hele tiden at jeg ikke kom til å komme i finalen. Nå er jeg i finalen og har bestemt meg for å dra, men jeg lover dere jeg er utrolig nervøs. Jeg har aldri vært med på noe slikt før så hjertet mitt blir nok dunke en del den dagen. Det blir nok å gå helt fint, men situasjoner som er ukjente er ekstra skumle. Ønsk meg lykke til!!

✖Hvilket kamera bruker du, og er du fornøyd?

Jeg har et kamera som heter canon eos 10. Det er jeg superfornøyd med, spesielt med denne flip skjermen som er på den. Selvfølgelig har jeg mistet ladeledningen for en god stund siden og har enda ikke kjøpt en ny. Så her går det i iPhone kameraet.

✖Kjenner du noen av de andre finalistene i vixen?

Hmm, neei kjenner og kjenner. Har snakket litt med Morten Hegseth. Vet hvem de fleste er, men kjenner ingen veldig godt nei.

✖Er svart din naturlige hårfarge?

Nei, det er det ikke. Jeg var født med rødt hår, og hadde det helt til jeg var nesten 18.

✖Har du funnet ut hva du skal ha på deg om du drar til Oslo?

Nei haha, det stresser jeg med nå. Har en kjole liggende som jeg tenkte jeg skulle ta, men vi får se!

✖Hvilken mascara bruker du??

Akkurat nå bruker jeg en mascara fra makeupmekka. Finner aldri en favoritt så skifter veldig mye mellom ulike merker. Har du en fast favoritt tips meg gjere!!

✖Hvordan har du det akkurat nå?

Akkurat nå har jeg det bra, jeg grugleder meg selvfølgelig til torsdag, men det skal også bli godt å komme seg bort litt.

✖Hva gjør du når noen kommenter noe stygt eller frekt på bloggen?

Hmm. Godt spørsmål! Før ville jeg nok satt å tatt alt til meg og sitte i timesvis eller dager og irritere meg over en liten kommentar. Nå syntes jeg jeg er flinkere til å la det gå forbi, men jeg skal ikke lyge å si jeg ikke kjenner det. For det gjør jeg. Det er selvsagt ikke noe morsomt å lese noe dritt om seg selv.

✖Har du mange venner?

Nei, nei og nei. Det har jeg ikke! Og jeg er egentlig glad for jeg heller har få en mange. Jeg har noen få gode venner som jeg stoler 100% på og det er det som betyr noe for meg!

Det ble en del spørsmål rundt vixen, men det skjønner jeg godt da det er det som skal skje nå! Bare forsett å send spørsmål! Du kan skrive dem i kommentarfeltet eller send dem på Instagram.

JEG DELER MINE MÅL FOR 2019

Er du slik som meg som setter deg mange mål år etter år, men hvert år feiler du. Det er en skuffelse hvert år! Det er nesten som jeg går å venter på den. Så i år bestemte jeg meg for å ta noen få nyttårsforsetter. Noen mål jeg faktisk kan klare. Holder det ikke med 1 mål? Eller 4? Trenger vi en hel liste som er uoppnåelig?

✖Det første nyttårsforsettet mitt er å ta tak i psyken min. Jeg har latt psyken min gå sin gang, noe jeg nå får gjennomgå. Det er på tide å ta tak i det som er viktig.

✖Ikke stille så store krav til meg selv. Det er jeg utrolig flink på, jeg setter bestandig uoppnåelige mål og ønsker, slik at skuffelsen blir større når jeg ikke klarer å nå dem.

✖Glede meg over små ting og hendelser. Nå snakker jeg ikke om gaver og lignende for det blir jeg glad for uansett, men det å glede seg over hva jeg får til. Sette meg små mål som jeg kan nå for å føle jeg mestrer noe. Glede meg over hvordan bloggen min har vokst på såpass kort tid.

KJEDER DU DEG? JEG HJELPER DEG

Sitter du ofte å blar igjennom sosiale medier utallige ganger for du har ikke noe bedre å gjøre? Jeg hjelper deg

For noen år siden da jeg gikk på skolen kunne jeg ofte finne meg i å sitte å bla i gjennom sosiale medier flere ganger for jeg kjedet meg. Tenk hvor mye fornuftig vi kunne gjort i stede? Jeg deler mine beste tips på hva man kan gjøre om man ikke finner på noe. 

 • Rydd hele rommet, sortere og organisere ting du slenger i en skuffe eller i skapet. Gjør det koselig med lys og bilder! Jeg lover det gjør mye med humøret!

 

 • Skjær opp frukt og lignende og slapp av med en film.

 

 

 • Organisere klærne dine. Har du en haug med klær du ikke bruker som bare ligger å ta plass. Sorter dem og kvitt deg med dem. Enten selg dem eller gi til andre som trenger det.

 

 • Finn frem antrekk til hele uken. Det gjør at du kan legge deg uten å ligge å gruble og tenke på hva du skal finne på å ha på deg i morgen. 

 

 • Ta en spasertur med headsettet på deg, nyt den friske luften med musikken.

 

 • Se en dokumentar. Det er sjeldent jeg ser dokumentarer. Det er fort gjort å trykke på netflix å finne en koselig film. Vil du endre litt på det, finn en spennende dokumentar som du kanskje kan lære noe av.

 

 • Sortere sminken din og vask sminkekostene dine!! Dette gjør jeg alt for sjeldent. Som regel er sminken min rotet sammen i en kurv hvor de er dekket av highlighter og knuste øyenskygge palett. 

 

 • Ta en tur på kjøpesenteret og se om det er noe salg. Vet du om noen som har bursdag snart, bruk anledningen til å finne fine gaver på salg.

 

 • Har du lekser for resten av uken, gjør dem ferdig slik at du kan planlegge noen venne besøk senere i uken. 

 

 • Ta et velfortjent bad med lys og musikk eller film. Det finnes ikke noe bedre måte å slappe av på.

 

 • Skriv ned i dagboken din om du har en, eller let frem de gamle og les igjennom. Kanskje du får deg en god latter!

 

 • Har du stresset i det siste og huden din har fått gjennomgå. Fortvil ikke, da er tiden inne for litt egenpleie. 

 

 • Lag en smoothie, det slår aldri feil med noe godt å drikke.

 

 

Finner du enda ikke på noe å gjøre, da beklager jeg for at jeg ikke kunne være til hjelp. Heldigvis er det ikke farlig å kjede seg i blant. 

FÅ FLERE LESERE PÅ BLOGGEN

Har du lurt på hvordan du kan få flere lesere til din blogg? Her får du svaret og noen tips.

Det finnes uendelig mange tips og triks for å forbedre bloggen sin slik at lesertallet øker, men jeg tenkte jeg skulle dele et annet tips som hjelper meg veldig. Det finnes så uendelig mange blogger så hvordan skal man vises blant alle disse? Mitt tips er å melde seg inn i ulike facebook grupper på facebook. Det finnes så utrolig mange grupper hvor man kan dele blogginnleggene sine og lese andre sine. Noen grupper har flere tusen medlemmer mens andre har færre. Meld deg inn i dem du har lyst til. Jeg linker til noen nedenfor som du kan melde deg inn i med en gang, ellers finner du flere grupper ved å søke på facebook:

 • Få flere lesere til din blogg --> HER
 • Blogg Norge --> HER
 • Blogg Shout --> HER

Andre tips når det gjelder det å få flere lesere vil nok være:

 

 

DU KAN REDDE LIV MED Å LESE DETTE

Det var en grillfest en dame snubler og faller. En tilbyr seg å ringe etter en ambulanse, men hun overbeviser de andre med å forklare hun snublet på grunn av nye sko. Mannen hennes hjelper henne opp da hun er litt blek i ansiktet. Hun festet videre sammen med dem andre den kvelden. Senere den kvelden ringer mannen og gir beskjed om at konen er kjørt på sykehus, og i 23 tiden er hun død. Hun hadde fått slag! En nevrolog uttaler seg og sier hvis en pasient får et slag, og når lege innen 3 timer, er det et stor potensiale for å redde personen.

Vi trenger alle å lære og se tegnene til et slag, slik at vi kan ringe en ambulanse og formidle denne typen informasjon slik at pasienten kan få riktig behandling så raskt som mulig. En rask test består av fire trinn.

✖Be personen om å smile (kan ikke)

✖Få personen til å si en fullstendig setning

✖Be personen strekke begge armene (det fungerer ikke helt)

✖Be personen om å strekke ut tungen (den vil rulle eller vri seg i munnen)

Det postet så mye "unødvendig" på sosiale medier 24 timer i døgnet så noen ganger kan vi være med å dele noe viktig. Dette kan være til hjelp når du minst venter det, for en annen eller til og med deg selv.

Bilde hentet fra google HER

JEG ER I FINALEN I VIXEN INFLUENCER AWARD!!

For en morgen, det å våkne til at jeg er en av finalistene i vixen er helt sykt! Jeg ble så utrolig glad når jeg i det hele tatt ble nominert, og nå er jeg i finalen! Å se mitt navn blant disse sterke og kjente andre personene er overveldende. Kunne ikke fått en bedre morgen. Samtidig må jeg årlig innrømme at det å reise ned å delta på dette føles litt skummelt. Jeg som er den stille jenten som ofte har gjemt meg for oppmerksomhet. Det må jeg nok endre på. Skal vi se.. har 7 dager på å manne meg opp🤪

4 TANKER PÅ EN ONSDAG

✖Når jeg sitter å ser på nyhetene tror jeg ikke det er mange som tenker på det som skjer bak kameraet. Nyhetsreportere som risikerer sitt liv for å formidle en historie til oss, det norske folk. Jeg må ærlig innrømme at mandag når jeg så korrespondentene på tv2 ble jeg sjokkert, og ikke minst satt jeg med hjerte i halsen. Så utrolig mange mennesker det er som jobber bak kameraet for å levere nyhetene til oss. For når man ser disse nyhetene fra land som irak og syria har jeg sjeldent tenkt på at det er mennesker som deg og meg som risikerer sitt eget liv for disse klippene. All ære til dem!!

✖Jeg har alltid lurt på hvorfor folk nesten hopper av flyet i det det lander. Med en gang hjulene på flyet treffer bakken virker det som om det står mellom liv og død. Sikkerhetsbeltene rives av og opp i full fart for å hente sekken eller vesken som ligger ovenfor dem. Det er ikke slik at du kommer deg fortere av flyet, for som regel blir du stående i midtgangen i flere minutter, så neste gang du er ute å flyr. Vær så snill å ro ned, det går ikke noe fortere.

✖En voksen mann kommenterte et debattinnlegg som aftenposten delte. Han skrev «bloggere er parasitter» Det virker som at ingen forstår at bloggere og nettsider som deler nyheter er ganske så like. Vi deler et budskap, og er selvfølgelig opptatte av å få klikk. Blogger er blitt et så negativt laddet ord. Noe som er utrolig synd for vi ønsker bare dele.

✖kommer stadig over ulike bilder eller vidoer på facebook hvor det er bilder av kvinner eller menn og teksten går slik «tag en som vil ligge med henne/han for 100k» «tag en som er like stygg som han/hun» Det florerer av slike bilder, og jeg tror mange glemmer av at det er bilde av et levende menneske. Et bilde som er blitt brukt og blir delt overalt. Jeg kan ikke tenke meg til at det er noe morsomt å ha et bilde av seg selv med en tekst om at man er stygg delt på alle sosiale medier.

FRA EN FORTVILET MEG

Det er en stund siden blogg.no kom med nyheten om at de skifter til wordpress, og flere er allerede blitt flyttet over. Ønsker du å bli flyttet over før april slik at din blogg ikke legges ned må du hive inn en søknad eller ønske om at bloggen din skal flyttes over. Om bloggen din er allerede flyttet over trenger du ikke gjøre noe.

Min er ikke flyttet over. Jeg sitter litt fortvilt her nå etter å få meldinger om at dere lesere ikke kommer dere inn på bloggen, får ikke til å legge igjen en kommentar, og jeg får ikke til å svare på kommentarene uten at en beskjed som «error» dukker opp. Jeg føler jeg har mistet litt kontakten med dere når ikke alt fungerer som det skal.

Jeg gleder meg til at jeg kan starte på den nye plattformen å lære meg nye ting med wordpress, for det har jeg hørt mye positivt om. Bare utrolig fortvilende å føle at ting ikke fungerer slik det burde, og at det ikke er noe jeg kan gjøre. Jeg har full forståelse for at ting tar tid, og tusenvis av blogger skal flyttes over, men det er selvsagt lov til å føle seg litt fortvilt innomellom!

Det var kveldens utblåsning, dere får ha en fin kveld videre! ❤

TI FAKTA OM MEG

Jeg spurte dere som følger meg på instagram om hva dere ville se på bloggen fremover, og mange ønsket innlegg om meg. Jeg ser jeg har fått flere nye følgere og lesere så det er på tide at dere blir kjent med meg. Så her kommer ti fakta om meg!

✖Jeg er 21, blir 22 i juni!! Gaaad, tiden går så alt for fort. Syntes nettopp jeg ble 18. Atten år og det store var liksom å kunne gå inn på vinmonopolet for første gang!

✖Jeg strøk første gang på oppkjøringen, men besto andre gang. Sensoren jeg hadde ble kalt «strykejernet,» men jeg holdt ikke vikeplikten i en rundkjøring. Can’t blame him!

✖Jeg er en utrolig stresset person. Det er oftest ting jeg ikke trenger å stresse over, men automatisk går tankene i galopp. Det gjelder mest i nye og ikke planlagte situasjoner.

✖Jeg har alltid vært glad i klær, og ble ofte sport på både ungdomsskolen og videregående om hvorfor jeg alltid pyntet meg. Jeg følte meg ikke akkurat pyntet men bare komfortabel med å kle meg fint. Mote har alltid vært en interesse. Det som ble pyntet for dem var alt annet en kosebukse og treningsklær.

✖Jeg har hatt to gullfisker, bobbla og nusse😂 hvem kaller fisken sin nusse?? Det er heldigvis lenge siden. Jeg har også hatt en kanin og to hunder.

✖Det er ikke mange år siden jeg forstod at duer kan fly. Halloooo?? 🙄 vet ikke helt hva jeg tenkte.

✖Trenger du en kartleser anbefaler jeg deg på det sterkeste og ikke komme til meg. Retningssansen min er sinnsykt dårlig.

✖Jeg har gått på dans, speideren, sunget litt i kor og fotball. Har enda ikke funnet mitt talent🤪 kanskje det er å skrive?

✖Jeg går sjeldent i farger, det går for det meste i svart, hvitt og grått. Vet ikke hvorfor, men har vært slik lenge.

✖Jeg har egentlig rødt- oransje hår, men farget det for noen år siden.

VELKOMMEN NYTT ÅR OG NYTT PRESS PÅ SOMMERKROPPEN

For hva er egentlig sommerkroppen? Nei, nå snakker jeg ikke om den irriterende sangen til Mads Hansen som jeg har hørt alt for mange ganger på radioen eller i klesbutikker. Jeg snakker om dette presset som banker på døren i det datoen endrer seg til 1.januar. Det presset du så hardt prøver å unngå, men i hvert et butikkvindu, hver reklame eller hvert nettsted du går på blir du minnet på det.

Jeg kjenner enkelte ganger at jeg vil låse meg inn i et rom og håpe at dette presset vil gi seg, men da tror jeg at jeg blir sittende. Vi snakker om at ved å ikke snakke om kroppspress vil det gi seg, men hva hjelper det når du en gang må trå utenfor dørstokken og dette presset knyter seg rundt halsen. Det kjennes ut som du blir kvelt av alle disse forventningene.

Hvorfor kan vi ikke bare nyte livet? Nå mener jeg selvsagt ikke vi skal sitte under dynen med potetgullskålen og sjokoladen fremfor deg hver dag. Helsen er selvfølgelig viktig og et sunn kosthold, men vi trenger da ikke øse på med disse forventningene om at man ikke er pen om man ikke har perfekte linjer, six pack eller den stramme rompen. Når er tiden inne for at man kan føle seg vel på stranden uansett kroppsform? Når kan vi slappe av med disse forventningene og glede oss får de målene man klarer.

For du er ikke feit om du veier noen ekstra kilo. Du er ikke stygg om du ikke eier six pack. Du er ikke et skjelett om du er tynn og ikke har disse formene. Vi må stoppe å tro at den perfekte kroppen kun er en type kropp, for det er det ikke.

Du er fin uansett, husk det!

SMINKELOOK FOR EN BILLIG PENGE

//ikke sponset.

Jeg tenkte det var på tide å dele et innlegg om min sminkelook. Denne sminkelooken bruker jeg veldig ofte, og den koster ikke mye heller. Du trenger ikke kjøpe fondation til 500 kr, for på makeupmekka får du mange gode produkter for en billig penge.

ER DU KLAR?

Hvor er målet? Lengre og lengre unna? Du må skyve deg forbi alle motstanderne. Du må tåle dritt, for verden er ikke lett. Du må tråkke på noen torner før du blomstrer. Du får valg. Du må bestemme deg for en taktikk, En plan, En strategi. Du må bestemme din vei å gå.

Venner oppstår,

samarbeid betyr alt.

Kjærlighet oppstår.

Du knuser hjerter,

andre ganger står du fortapt alene

med ditt blødende hjerte i hånden.

Du må være tøff,

du må være hard,

du må være følsom.

Du må være deg!

Du har tid, men ikke nok tid. For tiden strekker ofte ikke til. Livet er vanskelig, men livet er mer. Livet er et enormt stort ord. Livet er et dunkende hjerte. Livet er mennesker. Livet er familie. Livet er kjærlighet.

Du møter tøffe motstandere. Ikke gå til angrep. Du blir sterkere av å heve deg over. Målstreken er ikke så langt å synse som andre ganger. Du tar med deg gode støttespillere, mens motstanderne de snur du deg ikke etter.

Så ikke sitt her å finne deg i å være noe andrevalg. Finn limet og pussle sammen de bitene av hjertet som er knust. Alle vil alltid ha en mening, men de vet ingenting. Flere vil dytte rundt på deg. Stå oppreist i tøffe tider. Jeg kan holde deg oppe. Vi starter der. Det har jeg lært. Vi er ikke unge og dumme lengre. I morgen står livet bankende på din dør. Det er tid for å blomstre. Er du klar?

DISKUSJONER, UFLAKS OG STRESS | ALT ER IKKE ET GLANSBILDE

Vi maler et bilde om at julen er perfekt. Ribbe, pinnekjøtt og kalkun er disket opp på bordet sammen med en bordpynt som er nøye planlagt. Huset er skinnende rent, og juletrekulene henger symetriske på plasttreet. Familien fint pyntet sittende langs et langbord og smiler fra øret til øret.

Sannheten er at julen er en tid for å slappe av å være samme med familien, men det er også en tid hvor stress, krangler og uflaks hører til. Som de aller fleste med små barn vet at døgnet blir snudd helt på hodet. Rutinene er helt ut av kontroll, som fører til lite alenetid. Ungene blir kanskje «vanskeligere» fordi vi voksne stresser rundt juletider, og glemmer å nyte disse dagene som har vært. For det er ikke noe å legge skjul på at barn oppfatter det meste.

Ja, julen er koselig på mange måter, men den bærer også med seg mye tanker og savn. Julen er ikke det det en gang var, og mye har nok med at man er blitt voksen. Det er også blitt en annen tid. Ønskene er priset høyt, og julemusikken som er på topp er alt annet enn artister med årevis av erfaring. Julen er og skal fremstå så himla perfekt, men det er langt fra sannheten.

For min jul er ikke et evig langt bord fylt av familie som smiler fra øret til øret. Det er bare flere og flere stoler som står tomme. Det er et savn som blir påminnet. Det er tanker som går til de som sitter alene og ikke har mat på bordet.

Ta livet med ro og slapp av. Ikke bry deg og alt blir perfekt. Bordpynten trenger ikke se fantastisk ut. Pakkene trenger ikke pakkes inn på utallige flotte og forskjellige måter. Lev fra dag til dag. For du får ikke tiden du har stresset og kranglet bort, tilbake...

TAKK FOR MEG!!

Da var 2018 over!! For et år det har vært. Mange oppturer og mange nedturer. Dette året forstod jeg at jeg ikke klarer alt på egenhånd. Jeg forsto at min psykiske helse var og er viktig, og at jeg trenger å snakke med noen. Så jeg håper 2019 vil være et år der jeg kan få ta tak i mine følelser, tanker og problemer!!

2018 har vært et lærerikt år hvor jeg har skrevet mye om mine tanker og meninger. Jeg har delt mine innlegg med dere og fått så mye respons! Jeg har fått øynene opp for mye som jeg kan ta med meg i det nye året og for resten av livet. Bloggen har vokst og dere lesere har fått være med på reisen, både opp og nedturer.

Jeg har forstått at alt trenger ikke være 100% fint, flott eller riktig til en hver tid. Ikke minst er det viktig å prate om denne fasaden alle har, for det er på tide at den brytes ned. Ja vi har godt av inspirasjon, men vi har også godt av sannheten.

Godt nyttår alle sammen!!