ER DU KLAR?

Hvor er målet? Lengre og lengre unna? Du må skyve deg forbi alle motstanderne. Du må tåle dritt, for verden er ikke lett. Du må tråkke på noen torner før du blomstrer. Du får valg. Du må bestemme deg for en taktikk, En plan, En strategi. Du må bestemme din vei å gå.

Venner oppstår,

samarbeid betyr alt.

Kjærlighet oppstår.

Du knuser hjerter,

andre ganger står du fortapt alene

med ditt blødende hjerte i hånden.

Du må være tøff,

du må være hard,

du må være følsom.

Du må være deg!

Du har tid, men ikke nok tid. For tiden strekker ofte ikke til. Livet er vanskelig, men livet er mer. Livet er et enormt stort ord. Livet er et dunkende hjerte. Livet er mennesker. Livet er familie. Livet er kjærlighet.

Du møter tøffe motstandere. Ikke gå til angrep. Du blir sterkere av å heve deg over. Målstreken er ikke så langt å synse som andre ganger. Du tar med deg gode støttespillere, mens motstanderne de snur du deg ikke etter.

Så ikke sitt her å finne deg i å være noe andrevalg. Finn limet og pussle sammen de bitene av hjertet som er knust. Alle vil alltid ha en mening, men de vet ingenting. Flere vil dytte rundt på deg. Stå oppreist i tøffe tider. Jeg kan holde deg oppe. Vi starter der. Det har jeg lært. Vi er ikke unge og dumme lengre. I morgen står livet bankende på din dør. Det er tid for å blomstre. Er du klar?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg