TI FAKTA OM MEG

Jeg spurte dere som følger meg på instagram om hva dere ville se på bloggen fremover, og mange ønsket innlegg om meg. Jeg ser jeg har fått flere nye følgere og lesere så det er på tide at dere blir kjent med meg. Så her kommer ti fakta om meg!

✖Jeg er 21, blir 22 i juni!! Gaaad, tiden går så alt for fort. Syntes nettopp jeg ble 18. Atten år og det store var liksom å kunne gå inn på vinmonopolet for første gang!

✖Jeg strøk første gang på oppkjøringen, men besto andre gang. Sensoren jeg hadde ble kalt «strykejernet,» men jeg holdt ikke vikeplikten i en rundkjøring. Can’t blame him!

✖Jeg er en utrolig stresset person. Det er oftest ting jeg ikke trenger å stresse over, men automatisk går tankene i galopp. Det gjelder mest i nye og ikke planlagte situasjoner.

✖Jeg har alltid vært glad i klær, og ble ofte sport på både ungdomsskolen og videregående om hvorfor jeg alltid pyntet meg. Jeg følte meg ikke akkurat pyntet men bare komfortabel med å kle meg fint. Mote har alltid vært en interesse. Det som ble pyntet for dem var alt annet en kosebukse og treningsklær.

✖Jeg har hatt to gullfisker, bobbla og nusse😂 hvem kaller fisken sin nusse?? Det er heldigvis lenge siden. Jeg har også hatt en kanin og to hunder.

✖Det er ikke mange år siden jeg forstod at duer kan fly. Halloooo?? 🙄 vet ikke helt hva jeg tenkte.

✖Trenger du en kartleser anbefaler jeg deg på det sterkeste og ikke komme til meg. Retningssansen min er sinnsykt dårlig.

✖Jeg har gått på dans, speideren, sunget litt i kor og fotball. Har enda ikke funnet mitt talent🤪 kanskje det er å skrive?

✖Jeg går sjeldent i farger, det går for det meste i svart, hvitt og grått. Vet ikke hvorfor, men har vært slik lenge.

✖Jeg har egentlig rødt- oransje hår, men farget det for noen år siden.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg