FRA EN FORTVILET MEG

Det er en stund siden blogg.no kom med nyheten om at de skifter til wordpress, og flere er allerede blitt flyttet over. Ønsker du å bli flyttet over før april slik at din blogg ikke legges ned må du hive inn en søknad eller ønske om at bloggen din skal flyttes over. Om bloggen din er allerede flyttet over trenger du ikke gjøre noe.

Min er ikke flyttet over. Jeg sitter litt fortvilt her nå etter å få meldinger om at dere lesere ikke kommer dere inn på bloggen, får ikke til å legge igjen en kommentar, og jeg får ikke til å svare på kommentarene uten at en beskjed som «error» dukker opp. Jeg føler jeg har mistet litt kontakten med dere når ikke alt fungerer som det skal.

Jeg gleder meg til at jeg kan starte på den nye plattformen å lære meg nye ting med wordpress, for det har jeg hørt mye positivt om. Bare utrolig fortvilende å føle at ting ikke fungerer slik det burde, og at det ikke er noe jeg kan gjøre. Jeg har full forståelse for at ting tar tid, og tusenvis av blogger skal flyttes over, men det er selvsagt lov til å føle seg litt fortvilt innomellom!

Det var kveldens utblåsning, dere får ha en fin kveld videre! ❤

1 kommentar
    1. Så flott at blogg bytter plattform til wordpress. Med den får man nok enda flere design muligheter og forhåpentlig vis kan man kjøpe/finne gratis worpress templates og gratis/betalte plugins. Har bygget 2 nettbutikker med wordpress + woocommerce plugin og må si jeg elsker alle mulighetene til å tilpasse sin blogg/nettside. Leste du er nominert i Vixen, ønsker deg lykke til!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg