4 TANKER PÅ EN ONSDAG

✖Når jeg sitter å ser på nyhetene tror jeg ikke det er mange som tenker på det som skjer bak kameraet. Nyhetsreportere som risikerer sitt liv for å formidle en historie til oss, det norske folk. Jeg må ærlig innrømme at mandag når jeg så korrespondentene på tv2 ble jeg sjokkert, og ikke minst satt jeg med hjerte i halsen. Så utrolig mange mennesker det er som jobber bak kameraet for å levere nyhetene til oss. For når man ser disse nyhetene fra land som irak og syria har jeg sjeldent tenkt på at det er mennesker som deg og meg som risikerer sitt eget liv for disse klippene. All ære til dem!!

✖Jeg har alltid lurt på hvorfor folk nesten hopper av flyet i det det lander. Med en gang hjulene på flyet treffer bakken virker det som om det står mellom liv og død. Sikkerhetsbeltene rives av og opp i full fart for å hente sekken eller vesken som ligger ovenfor dem. Det er ikke slik at du kommer deg fortere av flyet, for som regel blir du stående i midtgangen i flere minutter, så neste gang du er ute å flyr. Vær så snill å ro ned, det går ikke noe fortere.

✖En voksen mann kommenterte et debattinnlegg som aftenposten delte. Han skrev «bloggere er parasitter» Det virker som at ingen forstår at bloggere og nettsider som deler nyheter er ganske så like. Vi deler et budskap, og er selvfølgelig opptatte av å få klikk. Blogger er blitt et så negativt laddet ord. Noe som er utrolig synd for vi ønsker bare dele.

✖kommer stadig over ulike bilder eller vidoer på facebook hvor det er bilder av kvinner eller menn og teksten går slik «tag en som vil ligge med henne/han for 100k» «tag en som er like stygg som han/hun» Det florerer av slike bilder, og jeg tror mange glemmer av at det er bilde av et levende menneske. Et bilde som er blitt brukt og blir delt overalt. Jeg kan ikke tenke meg til at det er noe morsomt å ha et bilde av seg selv med en tekst om at man er stygg delt på alle sosiale medier.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg