NYE INNKJØP

 

 

Denne jakken kjøpte jeg da jeg var i Polen. Den er fra Behrska. Syntes den er så fin, og elsker korte overdeler. Mitt klesskap er nok fylt med alt for mye svart og hvitt. Jeg må seriøst prøve å kjøpe noe med litt mer farger nå mot sommeren. Det er bare noe med at svart og hvit passer til alt, haha.

POLEN GUIDE 2019

Om du skal dra til Polen, nærmere Gdansk, Gdynia eller Sopot. Er dette en guide for deg. Jeg bodde i Sopot, men toget går hvert tiende minutt til både Gdansk og Gdynia. Ingen problem å reise i mellom. Ikke minst er det veldig billig. Uber appen kan du også bruke om du ønsker.

 

SOPOT

Trenger du et sted å bo anbefaler jeg Molo residence apartment på det sterkeste. Utrolig pent og ikke minst rent og trivelig. I sopot finner du piren på hele 511 meter. I tillegg er det vei langst strendene så spaserturer får du ikke nok av. Dette er byen som aldri sover.

The crooked house ligger midt i gaten i Sopot og er spesielt å se på. Bilde nedenfor.

 

 

GDYNIA

I Gdynia var jeg kun på Riveria sentret. Et stort senter med over 200 butikker. Her finner du både Nike, Adidas, Puma, Zara,  New Yorker osv. Det er klær, smykker og sko i alle prisklasser. Så om du ønsker litt shopping på ferien kan jeg anbefale dette senteret.

 

 

GDANSK

Om du tar turen til Gdansk må du få med deg gamlebyen. Høye gamle bygninger i ulike farger. Brosteiner på bakken så langt du kan se og kafeer og resauranter i fleng. Er du heldig med været når du drar eller reiser på sommeren er det kjempe fint sitte ute på restauranten å se på folket.

 

 

 

 

 

 

ÅRETS FØRSTE

 

Det var i går når vi kjørte hjemover vi svingte innom bensinstasjonen. Egentlig kun for å kjøpe noe å drikke, men det endte opp med softis i tillegg. Vanskelig å motstå fristelsen når været var fint og menneskene kommer på rekke og rad ut med en softis i hånden, haha.

NOK ER NOK, DET HAR GÅTT FOR LANGT

Det verste jeg visste som liten var å klemme dobbelthaken i sykkelhjelmen. 

 

Hva er det verste du vet som liten i 2019? 

 Når internettet er tregt, når sminken ikke sitter ordentlig, når mobilen går tom for strøm, når youtubevideoer har mange reklamer. Når det regner og håret blir ødelagt. Når strømmen forsvinner. Når snapchat appen klikker eller når du ikke blir fortere brun. Når pakken i posten med proteinpulveret kommer senere enn antatt. Når venninnen ikke vil ta bilde til Instagram profilen din, og kameraet har dårlig kvalitet. 

Hva skjedde? Internett, sosiale medier og et press fra alle kanter? Når kan barn være barn igjen? 

ON THE ROAD

To dager siden vi kom hjem og nå ut på tur igjen. Denne gangen er det bare til Andenes hvor vi skal være i helgen. Jeg kjenner jeg gleder meg til roen senker seg litt for nå har det vært mye på kort tid. Ha en fin helg, gjør den bra💗

JEG SVARER PÅ RYKTER/PÅSTANDER – TAKKET NEI TIL GMN, GRAVID NÅ? HAR TATT ABORT?

✖️Jeg takket nei til God Morgen Norge fordi jeg ikke turte

Jeg måtte si nei når de ringte fordi flyet mitt ikle gikk før sent på formiddagen den dagen sendingen var, dessverre. Om jeg hadde blitt spurt igjen hadde jeg takket ja selvom det selvsagt hadde vært litt skummelt, men det er det vel for alle?

 

 

✖️Jeg har vært gravid før, men tok abort!

Nei det har jeg ikke, har vært gravid en gang.

 

✖️Du liker ikke mennesker som skryter av seg selv.

Jeg har ingenting i mot mennesker som skryter av seg selv. Vi burde egentlig skryte av oss selv i blant, det tror jeg er bra, men mennesker som hele tiden skal poengtere dem er bedre klarer jeg ikke.

 

✖️At du ble nominert til Vixen er ikke sant

Det er sant, og det kan du sjekke med et raskt google søk.

 

 

✖️Du er gravid nå.

Da vet du kanskje noe jeg ikke vet haha. Nei det er jeg ikke, og har ingen planer om det heller.

 

✖️Du ville egentlig ha en jente 

Jeg oppdaget jeg var gravid 6 mnd på vei, og fikk ikke mange dagene på meg til å tenke på kjønn. Det var akkurat det samme hvordan kjønn så lenge barnet mitt hadde det bra.

Jeg har lyst på en jente en gang også for jeg ønsker å ha et slikt forhold til min datter som jeg har til min mamma, men det er ingenting jeg kan bestemme.

 

✖️Du klarer ikke høre på mennesker som bråker når de spiser.

Haha, jeg klarer ikke å høre på smatting nei. Uff..

 

✖️Du elsker bloggen din

Ja, jeg elsker det å kunne skrive, og bloggen betyr mye for meg.

INSTAGRAM VS REALITY – JEG DELER SANNHETEN

Når du ser igjennom Instagram profilen min finner du ganske mange bilder av meg med sminke og fine antrekk. I dag vil jeg fortelle dere sannheten. For hver dag er ikke som min Instagram, tvert i mot. Jeg har kanskje flere dager i mer behagelige klær og med håret i hestehale.

For de som kjenner meg liker jeg å være ordentlig og kle meg fint, men enkelte perioder syntes jeg rett og slett det er skikkelig kjedelig og prioriteringene er helt andre steder. For du som følger meg på blogg og Instagram kjenner ikke alle sidene av meg som person. Så i dag tenkte jeg dele med dere noen bilder uten filter av hva jeg har gjort. Vi må ikke glemme av at en Instagram profil er langt fra sannheten til hvordan livet er bak kamera.

 

HER ER MIN INSTAGRAM FEED

 

BILDER AV MIN DAG UTEN FILTER

 

BACK TO REALITY

Da var jeg kommet meg helt hjem, og etter 3 timer søvn forrige natt var det godt å kunne komme hjem og legge seg. I dag skinner solen og temperaturen viser 15 grader. Med tanke på de siste årene er det deilig, for nå er nesten all snø borte og krysser fingrene for at været kan holde seg slik.

Nå sitter jeg ute og skal nyte solen litt. Ingen store planer i dag enn å være hjemme.