IKKE GLEM Å MELDE DERE PÅ…

Da var det fredag og helg!! Snart er det klart for taco og the voice! Er det noen andre som ser på det? Jeg regner med flere står på kjøkkenet nå og forbereder en sen middag. Jeg ville bare titte innom å minne dere på å ikke glemme melde dere på konkurransen på Instagram. Dere kan vinne en popcorn maskin fra Coolstuff, trykk HER og du kommer direkte til min Instagram.

 

Alt du trenger å gjøre står beskrevet under det siste bildet jeg har postet💗 Konkurransen avsluttes i morgen den 1Juni. Ha en kjempe fin fredags kveld!!

 

NÅR FLYTTER VI?

Jeg vet noen av dere er veldig spente, og jeg har kanskje holdt dere litt lenge på pinebenken med å skrive at vi flytter snart i flere innlegg. Sannheten er at det er veldig snart, søndag skjer det! På søndag er det ingen vei tilbake. Nå starter et nytt kapittel og det blir spennende å se hvordan dette kapittlet utvikler seg.

 

WHAT?? HAR DU OGSÅ EN?

For en halvtime siden oppdaget jeg et bilde på facebook av jenter som delte bilder av sin føflekk på armen. Jeg tenkte først what, sånn har ikke jeg. Det visste seg at jeg tok helt feil. Jeg har aldri lagt merke til at jeg hadde en føflekk der, og at så mange har det er litt interresant og spesielt. Har du en?

 

Processed with VSCO with av4 preset

VI HAR FÅTT LEILIGHET!!

Jeg har helt glemt å fortelle dere at vi har fått leilighet. Det er ikke mange ukene siden jeg skrev det var vanskelig finne leilighet å leie i Bodø. leiemarkedet er sprengt, og ikke minst dyrt. Forrige gang vi var i Bodø var vi å så på en leilighet, og vi fikk den!! Gleder meg til å vise dere den og ikke minst innrede den. Det skal bli spennende. Jeg har ikke noen gode bilder av den, men det er bare et par dager til dere kan få se!!! Leiligheten har to soverom og veranda som er utrolig kjekt.

Siden jeg ikke har noen bilder av selve leiligheten kan dere få se hva som inspirerer meg når jeg skal innrede. Hva syntes dere?

A QUICK SNACK

Da var vi kommet halveis i uken og nå er det ikke mange dager igjen til vi flytter. Å flytte er alltid stress og jeg glemmer ofte prioritere måltid. Det er enkelte ganger jeg plutselig blir svimmel og kommer på jeg ikke har spist. Ikke noe bra så nå har jeg handlet inn youghurt og granola fra Berit Nordstrand. Det er utrolig godt og ikke minst lett. Anbefaler dere teste det ut! Eller lage det selv for en billig penge. Jeg er ikke så glad i fruktbitene som ellers er i granola pakker så denne er jeg veldig fornøyd med. Nå er det tid for å dra ut og gjøre noen småting. Resten av dagen blir nok gå til å lage et par blogginnlegg. Håper dere har en fin dag!!

 

HAR DU MENSEN, ELLER?

I dag markerer kirkens nødhjelp den internasjonale mensdagen. Jeg ser flere kommentarer om at det bare er tull, og helt ærlig tror jeg de som kommenterer mangler kunnskap. For mensen er en del av livet til en kvinne i mange år. Det er ikke en frivillig periode for å være ekstra sur eller grinete. De gangene vi klager på at vi har mensensmerter og vondt, er ikke kødd. Det er faktisk livmoren vår som trekker seg sammen. 

Mens du rister på hodet til en dag som denne, eller roper ut til kjæresten din når hun er irritert. «HAR DU MENSEN, ELLER?» tenker du på at menstruasjonssyklusen er en nødvendig prosess for å lage barn? Tenker du på de jentene som skjuler mensen for foreldrene for de rett og slett er redde? Tenker du i det hele tatt på at det er noe som skjer i kvinnens kropp, og ikke et ord for å være sur og gretten. 

«Pssst…har du en tampong?» Jeg husker når jeg gikk på skolen og hadde mensen. Jeg syntes det var vanskelig å spørre andre om de hadde tampong. Det var ikke noe vi snakket høyt om. Hva er det vi egentlig er redde for? Det er normalt, og halvparten av oss har det. 

Vi er redd for å si det til foreldrene våre, akkurat som vi bærer på en slags skam. Vi trenger ikke det! Vi blør igjennom, vi får kanskje mensen i timen, vi låner tamponger og bind hos andre når vi har glemt selv, vi blir kanskje lettere sur og lei. Sånn er det. Både jeg og du har det, kanskje samtidig til og med! DET ER MENSEN! 

 

NÅ KAN DU VINNE…

Wæææ, dette blir min første konkurranse. I samarbeid med Coolstuff kan du nå vinne en popcorn maskin i cinema style fra Coolstuff.no. Jeg har den selv, og jeg elsker den. Hvem vil ikke ha popcorn som på kinoen? Konkurransen foregår på Instagram, og du kommer direkte til konkurransen ved å trykke HER

Det du trenger å gjøre for å delta er:

✖️Følge @Coolstuff og alexandraaemilie på Instagram.

 

✖️Deretter tagger du to venner som også kunne tenkt seg å delta.

 

Processed with VSCO with s3 preset

DRAMA I BLOGG NORGE

Dette er et innlegg jeg håpet jeg ikke kom til å skrive. Jeg prøver og bruke min plattform til å skrive om viktige tema, og akkurat nå føler jeg at jeg må ta opp en ting med dere som plager meg litt. Dere som har skrevet til meg og kommentert på mine innlegg håpet kanskje det skulle bli noe drama..Vi syntes ofte drama er spennende å følge med på så lenge det ikke er en selv som er innblandet. Jeg har fått en del kommentarer om at jeg kopierer Martine Halvorsen, og det er så langt fra sannheten som man kan få det. Jeg har ingen interesse i å kopiere eller «stjele» andres innhold.

Det startet med et samarbeid med GoMentor som vi tilfeldigvis la ut samme dag. Jeg hadde ingen fastsatt dato jeg skulle publisere. I min avtale ble vi enig om at jeg skulle publisere etter jeg hadde testet ut Gomentor. For jeg reklamerer ikke for noe jeg ikke kan gå god for. Lite viste jeg om at Martine Halvorsen også hadde publisert et innlegg. Det fant jeg ut når kommentarene kom tikkende inn. Jeg kopierer ikke andres innhold med å ha samme samarbeid. Da vil jeg tro alle de som holder opp en betakaroten boks på et bilde kopierer hverandre?

På fredag kl 09:15 la jeg ut et innlegg hvor jeg tok opp innsamlingen av penger til «taperne» av sommerhytta. Innlegget finner du HER.  En time senere la Martine Halvorsen ut et innlegg, men vinklingen våres er helt ulike. Det er to helt forskjellige innlegg. Jeg føler det er litt urettferdig og få slike kommentarer når det er så langt fra sannheten. Det virker som noen er ute etter at det skal bli litt drama, men der må jeg nok skuffe enkelte av dere. Det å anklage meg for å kopiere blir litt det samme som alle aviser og medier som skriver om de samme sakene. Det er ofte slik at når det skjer noe så velger x antall personer å skrive om samme team, men vinklingen og innholdet kan være helt forskjellig.

 

PENGER, FENGSEL OG NAKENBILDER

Dette har jeg ikke gjort før, og tenkte det kunne bli litt morsomt å svare på noen spørsmål. På engelsk heter det noe som Would you rather, og om du ikke vet hva det er skjønner du det nok fort når du leser spørsmålene mine.

 

Ville du hatt en pause knapp eller en spole knapp i livet ditt?

Åååå vanskelig, jeg tror jeg ville hatt en spole knapp. Slik at jeg kunne spolt tilbake om jeg gjorde noe feil, og rette det opp igjen. Samtidig som det høres veldig slitsomt ut, dette var et utrolig vanskelig spørsmål.

 

Mer tid eller mer penger?

Mer tid!! Ingen penger er viktigere en tiden. Jeg føler tiden går alt for fort, så mer tid hadde vært supert.

 

Uten internett en uke eller uten mobilen?

Uten mobilen, for hva gjør jeg på mobilen uten nett haha?

 

Blind eller døv?

Døv, jeg vill heller se enn å høre. Det som er vanskelig med dette spørsmålet er musikk. Jeg elsker musikk..

 

Ville du sittet fast i en heis eller i en ødelagt skiheis?

Jeg hater ski og vinter, så heis om jeg måtte velge…. skummelt

 

 

Sende melding eller ringe?

Sende melding!! Det eneste er om du har mye å si, da er det kjipt å måtte sitte skrive i evigheter.

 

Ville du vært smartest på skolen eller mest populær?

Smartest!! Jeg vill heller kunne være smart og få gode karakterer enn å være populær.

Tv eller junkfood for resten av ditt liv?

Junk food er selvfølgelig ikke bra for helsen, men noen ganger er det bare så utrolig godt. Jeg må nok gå på junk food.

 

Fengsel i 20 år for noe du har gjort, eller 4 år hvor du må si du er skyldig, men er uskyldig?

Sitte i fengsel i 20 år… 4 år er mye kortere, men livet med stempelet skyldig for en grov kriminell handling er nok ikke lett.

 

Være med noen kortere enn deg, eller lengre?

Er det ikke personligheten som teller 😉 Neida, helst lengre.

 

Sende nakenbilde til sjefen eller mamma?

Omg… hvordan velge? Mamma tror jeg. Nakenbilde til sjefen hadde vært utrolig flaut.

 

 

MINE NYE INNKJØP

Reklame | DESENIO

I går mottok jeg en stor pakke fra Desenio. Denne har jeg gledet meg til å åpne. For dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har innredet min leilighet med bilder fra Desenio før. Det er nå tre år siden, så det var virkelig på tide med noen nye. Som dere vet er det ikke lenge til jeg flytter, og jeg gleder meg til å innrede dem i den nye leiligheten. Det skal dere selvfølgelig få se når den tid kommer. Jeg klarte ikke vente med å innrede dem, og nedenfor kan du se resultatet.

På nettsiden til Desenio finner du et genialt verktøy hvor du kan sette sammen bilder på veggen, en eksempel byggevegg. Et verktøy som gjør at du kan se hvordan det vil se ut hjemme hos deg. I tillegg ser du hvilke bilder som vil passe sammen, og hvordan størrelse du vil ha dem i. Det var slik jeg fant ut hvilke bilder jeg ville ha, og hvilken størrelse. Du finner det HER. 

Ikke bare kan du sette bildene sammen slik du ønsker, men om du ikke helt vet hvordan bilder du ønsker, eller hvordan du kan ha bildene kan du trykke på inspirasjon. Her finner du ideer som du kanskje liker og kan jobbe ut i fra det.

 

Det bildet du ser nedenfor måtte jeg bare ha. Jeg syntes det er helt nydelig, og det er det største av dem alle. Jeg føler på en måte jeg kan tolke bildet og kjenne meg igjen i det. For dere som kjenner meg vet jeg tenker mye, og i det siste prøver jeg å la negative tanker «fly» avgårde.

Jeg er så heldig som får dele med dere en rabattkode til salget som er nå, så nå får du: 

 

10% ekstra rabatt på Desenios 25% salg fra 24-27.mai med koden “ALEXANDRAEMILIE10″. Dette tilbudet gjelder ikke rammer, handpicked, collaborations eller personlige posters”