SAMBOEREN ER PÅ KAMP, JEG SKAL…

Håper dere alle har en fin dag! Nå er samboeren dratt for å se fotballkamp, og gjett hva jeg skal gjøre? Nå har jeg jobbet litt med å ta bilder og lignende så nå skal jeg faktisk sette med ned å se en episode med 90 days to wed mens jeg spise sjokolade. Skikkelig glamorøst, haha. Det må til noen ganger!!

Har du ikke sett 90 days to wed anbefaler jeg se det! Syntes det er spennende å se hvordan to personer skal ha 90 dager på å gifte seg og dramaet rundt det!

                                                              LINK HER           ALEXANDRAEMD            LINK HER

 

NÅR DRØMMEN ER SÅ NÆR MEN FORTSATT LANGT UNNA

NB! Sterkt bilde nederst i innlegget!

Jeg kjenner tårene renne nedover kinnet. Jeg kjenner på en følelse jeg aldri har følt på før. Jeg kan ikke sette meg inn i deres situasjon. Det er så langt fra min virkelighet og det gjør følelsene enda verre. Hvorfor livet skal være så himla urettferdig? 

Jeg kan ikke sette meg i deres tanker og følelser, men jeg kjenner det langt inn i hjertet. Jeg forstår virkelig ordtaket et bilde sier mer en tusen ord. For det gjør det. Jeg klarer ikke forstå selvom jeg prøver, og mye av følelsene kommer nok ut av at min sønn er akkurat like gammel. 

Bildet har vekket mange reaksjoner. Jeg vet han krysset elven ulovlig, men kommentarer som «de kan takke seg selv» eller «sånn går det når man trosser loven,» er rett og slett forkastelig å lese når det endte på denne måten. For det er ikke ulovlig og forkastelig å ønske et bedre liv for sitt barn! Langt i fra. Vi har alle drømmer og mål. For far og datter stoppet drømmen her, mens de holdte rundt hverandre. 

Vi er utrolig heldige som bor i Norge, og jeg tror mange glemmer det av og til. Vi kan legge oss trygge i sengen med tak over hodet og slik er det ikke for alle!

 

Å BLOGGE ER INGEN JOBB

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har bladd nedover Facebook og lest avisinnlegg om bloggere. Ikke en eneste gang har jeg opplevd bare fine kommentarer. Det er alltid noen som har noe å si når det kommer til blogg som hobby/jobb, men samtidig forstår jeg det. Blogg er ikke en «vanlig» jobb som mange har, men betyr det at det er greit å slenge kommentarer uten å vite fakta?

Kommentarer som “du sitter bare fremfor TVen og får penger på konto” eller “Det er bare å skrive noen setninger og trykke publiser” For så enkelt er det faktisk ikke. Nå tenker du kanskje hvor vanskelig kan det være? La meg si deg et par ting.

Om du ønsker å nå langt er blogg en heltidsjobb. En jobb hvor døgnet skulle hadd mer en 24 timer. En jobb som kverner i hodet alle dager i uken, 24/7. Å skrive et innlegg er noen ganger en enkel jobb, andre ganger kan det ta lang tid. Prøv selv å skrive om ditt liv eller meninger flere ganger om dagen i flere måneder. Det skal produseres, og du skal alltid være interessant nok. Ingen ferie eller pauser, for tanken om hva man skal skrive om neste gang er der konstant. Ikke skal det bare skrives, det skal oppdatteres i alle andre sosiale kanaler og bilder skal takes. “Det er bare å knipse et bilde i speilet” Ville du lest innlegg med dårlige bilder? Oftest kikker vi ikke på teksten men skroller oss nedover bloggen for å se bildene.

 

Å blogge er ikke å sitte på sofaen dagen lang å se på TV. Å blogge er heller ikke evig penger på konto til utallige reiser. Å blogge er tøft, hardt, og tidkrevende. Å blogge består også av å bli dømt til en hver tid, og være et godt forbilde. Selvom det er hardt og gjør at jeg noen ganger vurderer å legge ned alt er  bloggen det beste jeg vet. Det er min form for «terap,» og noe jeg har holdt på med i mange år, men det er langt fra lett. Det beste valget jeg noen gang har tatt når det kommer til bloggen var å starte på nytt. Ingen mammablogg, men meg selv, min hverdag og mine tanker.

Om du går med en liten drøm inni deg og har lyst til å starte blogg. Alt jeg sier er DO IT! Det skader aldri å prøve, men du skal vite en ting. Vil du nå langt så krever det hard jobbing, men om du virkelig brenner for det er det virkelig gull verdt!! Jeg heier på deg!

 

 

                                                              LINK HER           ALEXANDRAEMD            LINK HER

 

10 FUNFACT OM MIN SAMBOER

✖️Han er ett år mindre enn meg. På ungdomsskolen ble det ofte snakket om at gutten alltid måtte være eldre enn jenten. But who cares??

 

✖️Han kommer fra Andenes, om du ikke vet hvor det er: 

 

 

✖️Lager ofte knekkelyder med nakken. Jeg HATER denne lyden!

 

✖️Er god i fotball, og har spilt det i mange år!

 

✖️Liker ALT for godt biler, og bruker mange timer på å fikse og skru.

 

✖️Har brukket blant annet halebenet, håndleddet og ribbein

 

 

✖️Var på en måte jordmor nr 2 under fødselen. Fikk hjelpe til, og hun lot han gjøre mange ting jeg aldri hadde sett for meg. I filmer ser man mannen stå ved hodet til damen. Det var ikke slik i dette tilfellet. Han satt knapt i et minutt! Full fart, og evig takknemlig! 

 

✖️Veldig kreativ, og finner alltid en løsning på «problemet»

 

✖️Drikker ikke Alkohol eller fester. 

 

✖️Liker ikke pavelova!!! Hvem i alle dager liker ikke den kaken???🤣

 

 

                                                              LINK HER           ALEXANDRAEMD            LINK HER

JA, JEG STALKET FAREN TIL MITT BARN

Noen av dere reagerte på det ene svaret som min samboer svarte HER. Spørsmålet om hvordan vi møttes. Det er en ganske morsom historie spør du meg, men også litt flaut. Føler jeg kunne blitt en veldig god FBI agent eller etterforsker.

Det har seg slik at jeg så Benjamin, faren til mitt barn i Bodø. Det var en slags messe i forbindelse med faget media og kommunikasjon. Vi lagde alle hver sine bedrifter og hadde stand i glasshuset hvor flere skoler fra Nord Norge deltok. 

Jeg husker det veldig godt. Han hadde stand litt bortenfor, og jeg syntes han var veldig kjekk. Ikke turte jeg gå bort eller noe som helst. Eneste kontakten jeg hadde med han var jeg tok i mot en saks han hadde lånt hos oss. Jeg sa vel noe som «takk,» men sto halvveis med ryggen til haha! Etter dette opplegget med skolen reiste vi hjem igjen, og jeg klarte ikke legge han helt fra meg. Det var bare ett eller annet med han, og det hadde selvsagt vært mye enklere om jeg visste hva han het. 

Om jeg ikke hadde hadd Facebook da hadde jeg ikke vært her jeg er i dag! For det tok meg et par dager hvor jeg søkte og søkte etter disse ulike bedriftene som hadde stand. Dumme meg tenkte ikke på å lese på navneskiltet deres over stand. Til slutt fant jeg bedriften, og kunne se hvem som var med i denne. Så var det bare å legge han til som venn uten å tenke hva som ville skje når han evt godtok. VIPS! Ny melding på facebook..

 

«Hei, hvem er du?» 

 

Hilsen en flau jente som tok en hvit løgn «det var venninen min…» Yeah right😅

 

                                                              LINK HER           ALEXANDRAEMD            LINK HER

 

BLI BRUN PÅ 1 2 3 | DEN BESTE SELVBRUNING

Hei dere! I dag tenkte jeg å komme med et lite tips til dere. Dette er ikke sponset eller noe. Jeg vet mange sliter med det samme som jeg har gjort i mange år. Skjoldete hender, knær og ankler. En selvbruning du må påføre dagen før eller en som lukter utrolig sterkt. Som noen av dere vet bruker jeg ofte selvbruning. Jeg føler meg rett og slett bedre med det på. Etter flere år på leting etter den perfekte selvbruningen tror jeg endelig letingen er over. Denne jeg har anvendt på bildene nedenfor har jeg brukt i nå to år. Den er fra Sunspa, du finner den på Vita og koster 200 kroner. Jeg er stålende fornøyd med den, den lukter litt men det går over etter et par timer føler jeg. Den tørker med en gang og du trenger ikke “ligge” til tørk i flere timer haha.

 

FØR OG ETTER PÅFØRING

                                                              LINK HER           ALEXANDRAEMD            LINK HER

BILDER AV MEG TO UKER FØR JEG OPPDAGET JEG VAR GRAVID I 6 MÅNED

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg oppdaget svangerskapet så sent, og det har jeg skrevet et eget innlegg om HER.

Det er forsatt mange som tenker at det høres veldig rart ut, men disse bildene nedenfor er altså tatt to uker før jeg kjente noen bevegelser og valgte ta en graviditetstest. Jeg oppdaget det 6 måneder på vei, men jeg vet om andre som ikke oppdaget det før de drar på sykehuset i troen på at det er magesmerter, og kommer hjem med et barn. Når oppdaget du det?

 

  LINK HER           ALEXANDRAEMD            LINK HER

 

JEG TRENGER DIN HJELP

God Morgen!! Sommeren ser ikke ut til å komme med det første til Nord Norge. Her har det vært grått og regn i flere dager, og dessverre meldt det i flere dager fremover. Vi vet hvor vi bor, men så ille som dette tror jeg er lenge siden. Jeg trenger din hjelp!! I de siste ukene har jeg holdt på å fikset i leiligheten, og nå er en av de tingene jeg mangler LYS!

Over spisebordet som du ser på bildene nedenfor er det en lampe, men hvor sofaen og TVen er blir det mørkere og mørkere nå om kveldene. Om ikke nå, men til høsten trenger jeg mere lys. Vet du om noen lamper som man kan henge på veggen eller som kan stå på gulvet, tips meg gjerne!!! Jeg er helt i villredet når det kommer til hva jeg vil ha, så all tips tar jeg i mot med glede!!

 

 

  LINK HER           ALEXANDRAEMD            LINK HER

BARNEFAREN SVARER PÅ SPØRSMÅL! ABORT, SOSIALE MEDIER, VIXEN ++

HVORDAN MØTTES DERE?

Litt morsomt, vi så hverandre første gang i Bodø på yrkesmessen i forbindelse med skolen. Alexandra så meg i alle fall der, og dro hjem uten å vite mitt navn, hvor jeg bodde eller noen annen informasjon om meg. Tok henne noen dager etter vi var kommet hjem å finne meg på facebook. Jeg flyttet fra Andenes til Leknes for å gå siste året på videregående, og deretter gikk det fort.

HVA HETER DU?

Benjamin Bordewich Jensen

HVOR LENGE HAR DERE VÆRT SAMMEN?

Vi har vært sammen siden 2015, 4 år!

HVORDAN VAR DET Å BLI PAPPA I SÅ UNG ALDER?

Sikkert ikke så veldig stor forskjell. Ser i alle fall ikke for meg at det skal være veldig stor forskjell, men er litt mer utfordrende kanskje. Har muligens ikke like mye «på plass» som jeg kanskje ville hadd om 4-5 år. Ellers er det bare positivt.

HVA TENKTE DU DA ALEXANDRA VAR GRAVID I 6 MÅNED?

Vet ikke helt hva jeg tenkte, begynte å le av en eller annen grunn og ringte min pappa. Kom litt som et sjokk, men det var bare å forberede seg, og de 3 månedene som var igjen kunne ikke gått saktere haha.

HVORDAN ER DET Å VÆRE MED NOEN SOM BLOGGER?

Har ikke vært en stor del av bloggen før nå, så har ikke tenkt så mye over det. Det er nok ikke mye annerledes enn å være sammen med noen som jobber i butikk eller lignende. Alexandra sitter en del på mobil og pc som kan være litt kjedelig i blant, men hvem gjør ikke det?

VILLE DU FÅTT SØNNEN DIN OM DU HADDE ET VALG?

Ja, ville ikke tatt abort. Ingenting vondt mot dem som har gjort det, og glad for at valget finnes, men tror ikke jeg hadde klart det.

HVA ER ALDERSFORSKJELLEN MELLOM DERE?

Aldersforskjellen mellom oss er bare 1 år, så no big deal🤪

HVORFOR ER DU IKKE AKTIV PÅ SOSIALE MEDIER?

Er ikke viktig for meg, har mye annet å bruke tiden min på. Bruker selvsagt sosiale medier, men oppdatterer sjeldent mine egne kanaler.

HVORDAN VAR DET Å VÆRE MED ALEXANDRA PÅ VIXEN INFLUENCER AWARDS?

Var morsomt å kunne bli med å støtte henne, synd hun ikke vant, men i mine øyne var hun en vinner bare av å komme til finalen.

MÅTTE DET VIRKELIG SKJE NÅ?

Dagen i går startet utrolig bra med en god frokost, for senere å dra ut å gjøre noen småting. I går postet jeg et innlegg om hvorfor jeg har vært litt fraværende fra bloggen. Det var ingen spesiell grunn, men gjett hva som skjedde i går kveld? Macen min tok kveld… har reparert den en gang før, men nå er den helt dø… Utrolig hvordan mange ting skjer på en gang, og kanskje på det mest dårlige tidspunket også!! Sånn er det, kjipt, men livet går videre.

 

Planene for denne dagen er ikke mange. Skal ta meg en dusj før jeg startet å planlegge ukens innlegg💗

 

 

 

  LINK HER           ALEXANDRAEMD            LINK HER