SE MEG PÅ TV SKJERMEN TIL HØSTEN?

I dag er det siste dag før avstemningen er ferdig når det gjelder årets brillemodell for Specsavers. Hadde blitt kjempe glad om du tar deg to sekunder for å avgi en stemme HER. 

Jeg fikk et spørsmål i går om jeg noen gang kom til å dukke opp på tv skjermen. Det er ikke til å legge skjul på at jeg en gang har lyst til å bli med på tv. Jeg har jobbet hardt med å lage meg et navn noen kan kjenne igjen. Med å bli med på tv blir navnet mitt mer kjent, og ikke minst bloggen. Jeg syntes tv høres veldig spennende ut, og vil gjerne teste det ut en gang. Hvilket program tror du jeg hadde passet til?

 

DATE VED ANDEDAMMEN

Håper dagen deres har vært kjempe fin! I dag tidlig tok vi turen til Andedammen. Et kjempe fint sted hvor du kan sitte å spise og se på endene svømme rundt. Prøvde og mate dem litt, men det var ikke lurt. I stede for ender i dammen, ble den fylt med alle slags andre fugler haha. Da var det bare å pakke tingene sine og gå. Vår 2 åring syntes i alle fall det var morsomt. Jeg der i mot ble mer og mer redd for disse andre fuglene😂

 

KANONER, UTSIKT OG SVETTE

Jeg må ta meg selv i å ikke klage over været. Ofte klager jeg når det er kaldt, og nå for at det er alt for varmt. Det er ingen mellomting her haha. I dag har i alle fall vært en veldig varm dag. Jeg er ikke en person som ligger å slikker sol på verandaen. Tålmodigheten min til det er = null. Så for å overleve i denne temperaturen og i tillegg få litt sol på kroppen måtte vi finne på noe.

Vi dro til et sted kalt Nyholmen skandse. Et sted hvor du kan se gamle forsvarskanoen, og i tillegg se en kjempe fin utsikt av Bodø by. Nedenfor kan du se bilder fra dagen min!

 

Les forrige innlegg HER

HVOR MANGE GLASS TÅLER BARNET DITT?

Når sommerferien som skal være fylt med latter, glede, sand, vann og sol blir til et mareritt. Når din 4 åring, 7 åring eller 9 åring ikke lengre ønsker å dra på ferie. Da er det noe galt. For hvor mange glass tpler egentlig barnet ditt?

Du har kanskje sett det selv. Nordmenn eller andre turister som sitter å tar seg en øl eller en drink. Barn sitter ved siden eller løper rundt. Du ser ikke noe galt med å ta et glass vin, øl eller drink. Det er ikke galt heller, men et glass blir til to. To blir muligens til tre. Fra det andre til det tredje glasset ser barn ofte en forskjell. Mamma eller pappa er ikke som de bruker. Mamma hever stemmen når hun snakker og pappa ler kjempe høyt. Alt er plutselig litt mer utrygt.

Vi tror barn ikke følger med, men sannheten er at barn legger merke til mye. Mye mer enn vi tror. Vær så snill å tenk deg om to ganger før du skjenker i et glass til!

 

 

Bildekilde HER

DAGENS ANTREKK – YOUR NUDES ARE SAFE WITH ME

Nå er Opptur i full gang her i Bodø. Jeg får ta turen til neste år, for denne gangen kom det litt brått på. I følge videoene på sosiale medier er det topp stemning.

Nå skal hoppe i noe mer komfortable klær. Elsker denne skjorten. Ser du hva som står? «Your nudes are safe with me» Elsker den! Kjøpte den faktisk brukt, men den er fra Na-KD. Etter jeg har skiftet blir det sofaen med Netflix på skjermen. Er akkurat ferdig med sesong 1 av Broen. Anbefales!!

VIL DU STEMME PÅ MEG?

God Morgen!! I dag er det nok mange i Bodø som gjør seg klar til festival. I dag og i morgen er det Opptur. Julie Bergan, Tix, Steve Oaki er blant annet noen som skal opptre. Jeg skal ikke, det får bli til neste år. Om noen av mine lesere skal dit håper jeg dere koser dere!

Jeg skrev et innlegg for noen uker siden når jeg meldte meg på som deltaker til årets brillemodell. Du kan lese innlegget HER. Fristen for å stemme går ut 1 august, så om dere vil stemme på meg eller noen andre kan du trykke HER. Det tar to sekunder å avgi en stemme! Alt du må gjøre er å trykke stem. Setter pris på hver og en av dere som ønsker å gi meg en stemme!

 

JEG DUMMET MEG UT #FLAUUUUT

Hei dere! I dag er det super varmt, og om det ikke hadde vært overskyet hadde jeg nok svettet bort. Vi var en tur på stranden tidligere, og selvfølgelig klarer jeg dumme meg ut. Er sykt klumsete, men denne gangen var det ikke jeg som snublet eller mistet noe. Jeg satt på teppet og plutselig kjente jeg noe krype på leggen min.

Er det en ting jeg er livredd så er det insekter. Som regel bruker jeg hyle, men denne gangen klarte jeg å holde det inni meg. I stede lager jeg store bevegelser og får fullstendig panikk. Jeg vifter med armer, ben og hopper opp på bena. Akkurat som det skulle være bedre enn å hyle haha. De som satt i nærheten fikk det med seg, gjett om jeg ble flau!!

 

NOE JEG ALDRI TRODDE JEG SKULLE SE…

Håper alle har en fin dag! Her regner det, men i morgen er det meldt supert vær. Blir bra! Snart får jeg min nye mac også. De siste ukene har jeg brukt mobilen for å blogge. Det går greit, men er mye lettere å skrive på pc.

Jeg har ikke kjøpt den helt ny, den er brukt. Er det bare meg som syntes det er helt syke priser på mac? Altså 15-24 tusen for en ny, nei takk haha!

I det siste har jeg letet og letet etter en ny serie, og dere vil aldri tro hva jeg ble sittende å se på. Team Ingebrigtsen!!! Jeg måtte le litt av meg selv. Jeg er ikke den største fan av sport, men serien var faktisk spennende. Kan ikke si annet enn at det er en imponerende familie!

 

HVOR ER JEG NÅ?

Først må jeg få takke for alle tilbakemeldinger etter gårsdagens innlegg. Om du ikke har lest det kan du trykke HER. Det er mange som skriver de er enige, og en del er uenige. Det er greit, vi alle er forskjellige. Det er bare synd noen alltid må gå over grensen hver gang de er uenige. Nok om det!

I dag er det en varm dag, det var nesten som at jeg lurte på hvor jeg var når jeg våknet. Det kjentes nesten ut som syden. Nå er solen gått bort, men det er fortsatt varmt. Herlig!!