OMG NÅ DRAR JEG PÅ PREMIEREN TIL….

I kveld skjer det! Noe jeg har hadd lyst til i mange år, men aldri forstått eller gjort noe for å oppfylle en av mine drømmer. I kveld er det premiere på skal vi danse, og jeg skal å se på!!! Det selges ikke billetter, men man må bli invitert.

Tok kontakt med tv2 og i utgangspunktet var det fult så jeg ble satt på en venteliste. I det jeg landet på Gardemoen sjekket jeg mailen min hvor jeg fikk spørsmål om jeg enda ville dra da det var blitt et par ledig!! Det blir sykt gøy, skal vi danse er et av mine favorittprogram og har vært det så lenge jeg kan huske.

Nå har jeg akkurat hoppet i en taxi, og er på vei til premieren!!

 

ÆRLIG TALT GINA TRICOT

Det var i går jeg gikk innom Gina Tricot i Karl Johan  for å kikke litt. Som regel finner jeg noen klær jeg syntes er fine, og ønsker å prøve dem. Da jeg kommer til prøverommet får jeg bokstavelig talt sjokk! Bildene nedenfor viser ikke en gang hvor ille det var. Det var skittent overalt i prøverommene, og rett utenfor. Hvem i alle dager vil kle av seg og prøve noen klær her?

Overhørte hun ved prøverommet ved siden av snakke til venninnen som ventet utenfor «Prøver toppen, men gidder ikke prøve buksen, har ikke sokker på og alt for ekkelt til å kle av seg på føttene» Jeg forstår henne godt, for jeg gikk ikke en gang inn i prøverommet.

Er det virkelig slik dere vil ha det? Jeg kan forstå at det lettere blir skittent med prøverommene, men dette er ikke noe som er kommet over natten. Dette er rett og slett ufyselig, og direkte ekkelt! Æsj!

 

 

FØRSTE MØTE MED MIN MANAGER, ANNE BRITH

Hei dere! Håper dagen deres har vært bra. Mye av dagen min har gått til butikker. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har gått opp og ned Karl Johan. Fant ikke noe spesielt heller, men sikkert fordi jeg er ubesluttsom og kresen. Haha!

I tre tiden møtte jeg Anne Brith, og ble med henne på en liten «roadtrip.» Det ble et par timer i bil da hun hadde litt ting å få gjort. Like overrasket for hver gang jeg ser trafikken her i Oslo. Noen steder må man virkelig ha tålmodighet. Jeg koste meg mye! Utrolig hyggelig å møte henne, slik at det ikke bare er samtaler over telefon.

 

5 POSITIVE TING MED Å FLYTTE

✖️Begynne på nytt. Det er som å få en ny start. Legg alt det gamle bak deg og åpne et nytt kapittel av livet.

 

✖️Møte nye mennesker. Skape nye relasjoner og få nye venner med god energi!

✖️Selvstendig. Om det et første gang du flytter blir du med en gang mye mer selvstendig. Nå er alt opp til deg!

 

✖️Lærer fort hvem som er dine ekte venner! Dette er selvfølgelig avhengig av hvor langt man flytter, men jeg tror om man er en ekte venn vil man ikke droppe å ha kontakt.

✖️Du kan bestemme selv hvordan du vil ha det i leiligheten/huset. Dette husker jeg var en stor interesse for meg da jeg flyttet ut for første gang som nå er 3 år siden. Finn din stil og gjør akkurat som du vil!

DAGENS REISE – FORSINKELSER, SURE MENNESKER OG HOTELL

Reklame | CLARION COLLECTIOM XPRESS YOUNGSTORGET

Heihei! Håper dagen deres har vært bra! Dagen min startet med et forsinket fly pga været her i Oslo. Da vi endelig ankom Gardemoen var alle flytog og tog innstilt, og vi måtte dermed ta buss. Ikke noe galt i det, men da køen var evig lang gikk vi frem for å snakke med bussjåføren for å være sikker på at dette var rett buss og evt hvor nært sentrum vi kunne stoppe. Der var ikke spesielt populært.

Tre mennesker totalt ga oss beskjed om å gå bak i køen og begynte å snakke høylytt selvom de fikk beskjed om at vi bare skulle få kontakt med sjåføren etter å ha stått i feil kø først.

Jeg er ikke vant til buss, og i alle fall ikke vant til busser og steder i andre byer. Selvom turen ikke startet slik den skulle endte den veldig bra da jeg fikk nøkkelen til hotellrommet! For et utrolig fint rom med en nydelig utsikt fra Youngstorget! Takk til Clariom Collectiom Xpress Youngstorget for å ha oss!

 

 

 

SYKE DILEMMAER – JEG SVARER ÆRLIG

VÆRE SAMMEN MED EN SOM ER TI ÅR YNGRE ELLER TI ÅR ELDRE?

Jeg ville nok vært sammen med noen som var eldre. Føler det er stor forskjell uansett, men forskjellen er garantert større og ulovlig om han hadde vært 10 år yngre.

 

ALLTID HA KLÆRNE PÅ VRANGA ELLER SI HEI TIL HVER PERSON DU GÅR FORBI?

Denne er vanskelig. Jeg er ganske så sjenert og sier så vidt hei til de jeg kjenner. Neida, haha! Tror nok jeg måtte valgt klærne på vranga. Tenk deg å skulle på på senteret å hilse på hver person. Da ville jeg flyttet til et veldig lite sted!

 

AMPUTERE EN ARM ELLER EN FOT?

En arm!

DREPE NOEN ELLER DØ SELV?

Dø selv. Bo i fengsel og leve med dårlig samvittighet hele livet, nei takk!

 

KUNNE VÆR USYNLIG ELLER LESE TANKER?

Lese andre sine tanker!

 

SPISE OSTEPOP HVER DAG ELLER SI OSTEPOP HVER GANG NOEN HILSER?

Hvorfor er det så mange som ikke liker ostepop? Jeg kunne spist det hver dag, men hadde nok blitt veldig lei.

 

ALLTID BRUKE LØSVIPPER ELLER MISTE EGNE ØYENVIPPER?

Har aldri brukt løsvipper, men jeg tror jeg måtte gått for det! Ville ikke vært uten!

 

 

 

 

 

 

 

 

10 FORDELER MED Å HA KJÆRESTE

✖️Tryggheten. Det er noe med å ha en ekstra person som man vet alltid er der for deg. Man føler seg ekstra trygg!

 

✖️En reisekamerat. Nå trenger du ikke mase på venner om de vil bli med. En kjæreste er kjekk å ha med på tur.

 

✖️Aldri alene. Om du ikke liker å være alene og dere bor sammen vil du mest sansynlig sjeldent føle deg alene.

✖️Dele økonomien. Å dele utgifter, spesielt om dere bor sammen blir billigere. Dere kan dele på husleie og sette opp matbudsjett hvor begge bidrar.

 

✖️Støtte i tøffe perioder. Har du en vanskelig periode, og du trenger litt ekstra omsorg er det kjekt med en kjæreste som kjenner deg godt og kan støtte deg!

 

✖️Mulighet til å skape familie. Har du lyst på barn, hund og hus med hvitt gjerde rundt? En kjæreste er muligens din fremtidige mann og barnefar.

 

✖️Dele oppgavene i hverdagen. Det er noe å være sammen når man bor forskjellige sted. Jeg tror ikke man kjenner hverandre så godt som om man bor sammen. Å dele på oppgaver som kommer i hverdagen er kjekt.

 

✖️Aldri kjedelig. Du trenger ikke ligge i sengen å prøve få kontakt med noen som blir med ut å finne på noe. Du har alltid en du kan dra med deg ut på middag, minigolf eller kino.

 

✖️En bestevenn og kjæreste i ett. Når man får en kjæreste får man en bestevenn i tillegg. 2 for 1, haha!

 

✖️Sosialt. Noen ganger er det veldig sosialt å være sammen med noen. Du blir kjent med den andre sine venner, og motsatt. For å ikke glemme familie. Familiemiddager, selskap og bursdager!

HVORFOR FLYTTET JEG FRA FAMILIEN?

Først i juni i år flyttet vi fra Leknes til Bodø. Jeg begynte å tenke litt etter et spørsmål jeg fikk i går. Tror ikke jeg har forklart hvorfor vi flyttet. Leknes, i Lofoten er en veldig fin plass, men jeg følte bare det var på tide å starte på nytt.

Jeg har aldri sett for meg bo hele livet mitt på Leknes, og opp igjennom årene har jeg opplevd mye dritt. Spesielt på videregående. De siste årene mine på skolen var et mareritt, og mine to venninner flyttet direkte til Bodø etter skoleslutt. Jeg følte etterhvert at jeg var helt alene. Det var bare familien min igjen. Jeg har et veldig godt forhold til familien min noe som gjorde det vanskelig å flytte, men da jeg endelig tok steget for noen måneder siden har jeg fått det bedre med meg selv. Jeg har et mer sosialt liv her, og tror jeg kommer til å trives!

Å bo på et lite sted kan være både positivt og negativt. Det snakkes veldig mye og du må aldri tro du er noe. Rykter spres og til slutt føler man alle tror ting om deg som ikke stemmer. Spesielt om man er som meg og aldri forteller min side av saken. Jeg fikk nok rett og slett, og håper tiden i Bodø vil gi meg mye mer!