DE 5 DUMMESTE CLICKBAIT OVERSKRIFTENE

Jeg er blitt alenemamma….

 

Han dro på jobb, til familien, på butikken osv…..

 

Det er en gutt/jente…

Tenk å kunne si det høyt. I wish…Etter å fått 2 sønner håper jeg virkelig på en jente neste gang.

Han forlot meg alene…

For å dra på kurs med jobben, ut med søppla, reise på butikken.

 

Hun/Han var utro!!

 

Typen skal ut på byen i helgen og alt jeg klarer å tenke på er om han skal være utro. Heldigvis kom han hjem igjen alene.

Jeg klarer ikke mer..

Etter å ha hatt en ordentlig blåmandag med mye uflaks, klarer jeg ikke mer.

 

FILMET MED BLOGGERNE #TV2

God tirsdag alle sammen. Håper begynnelsen på denne uken har vært bra for dere! I dag er det jobb som har stått i fokus, og som sikkert mange av dere bruker hverdagene deres på. Jeg føler jeg nettopp kom hjem fra Tromsø turen med Anne Brith, men når jeg tenker meg om så begynner det nærme seg to uker siden. Tiden flyr.

Det jeg ikke fortalte dere om denne turen var at TV2 var å filmet hele turen. Det får dere se på bloggerne som kommer til våren. Veldig spennende og morsom opplevelse. Utrolig hvor mange flinke mennesker som finnes ute der, og det å jobbe i TV har jeg alltid blitt fascinert av. Det ser ut som en jobb med mange opplevelser og utfordringer.

5 EKLE FAKTA OM KROPPEN DU IKKE VISSTE

• Munnen din produserer nesten en liter veske hver dag!

 

• En gjennomsnittelige mannefot produserer en kvart liter svette hver dag. Tåfis!!

• Demodex folliculorum heter en liten skapning som er under en tredjedel av en millimeter lang. Har 8 korte ben, en liten hale og elsker å kose seg i kroppshåret, spesielt øyenvippene. Så nå trenger du ikke være redd for å være alene, haha!

• Kroppen inneholder nok sukker til å lage en hel krukke. Hørtes ikke det godt ut.. mmm??

 

• Kroppen inneholder nok jern til å lage en mellomstor spiker. Hvor rart er ikke det å tenke på?

HEI, DET ER TV2 SOM RINGER..

God mandag alle sammen! Ny uke, nye muligheter. I helgen har jeg brukt mye tid på å skrive innlegg til bloggen, og i går bladde jeg igjennom snapchat minnene. Der fant jeg et bilde av en melding fra TV2 som jeg fikk i januar. Jeg husker det veldig godt. Det var dagen før vixen, og jeg stresset som bare det med å bli ferdig å pakke. Det var ganske så sent på kvelden da mobilen ringte, men om dere kjenner meg godt vet dere at jeg ikke tar ukjente nummer.

Jeg fikk ikke søkt opp nr en gang før det tikket inn en melding. Det var fra God morgen Norge på TV2. De ville ha meg med på sendingen morgenen etterpå ang. Vixen og at jeg var finalist. Der skulle jeg gjeste sammen med Mads Hansen og Marna. Det lot seg dessverre ikke gjøre, men det kommer nok flere muligheter. Litt morsomt å se tilbake på snapchat minnene da man kan finne mye rart der, haha! Det er snart et år siden Vixen var, helt sykt å tenke på. Dette året har gått kjempe fort!

 

JEG GRUET MEG VELDIG….

Nå skal jeg være helt ærlig med dere! Da jeg fikk vite at det var planlagt en tur til Tromsø med Anne Brith og hele 30 andre stk, fikk jeg litt panikk. Dagene nærmet seg, og de gikk fortere og fortere. Jeg ble mer og mer usikker på om jeg skulle dra eller bare bli hjemme. Kofferten var ikke tatt ned fra boden, og det var en dag til flyet mitt gikk.

Jeg hadde veldig lyst å dra, men det var bare noe i meg som syntes det var vanskelig. Det har ingenting med kurset å gjøre, for det er jeg evig takknemlig for. Hvem vil ikke lære mer om det dem interesserer seg for.

Det jeg slet med var at jeg var usikker. For det først hadde jeg aldri flydd alene før, og ikke kjente jeg noen andre enn Anne Brith. 30 stk på reise, og jeg kjenner kun en person. Det gjorde meg redd. For dere som ikke vet har jeg alltid slitt med å føle meg alene, og ville ikke oppleve det igjen! For et år siden ville jeg ikke tenkt tanken på å dra, men det har skjedd mye den siste tiden.

Valget om å dra tok jeg, og i dag er jeg kjempe glad jeg tok det valget. Jeg utfordret meg selv! Nå vet jeg at jeg klarer det, og ser frem til å få muligheten til å pushe mine grenser en gang til. Jeg har alltid vært stille og sjenert. Det å skulle møte så mange mennesker gjorde meg nervøs, men på en annen side gjorde det at jeg måtte snakke og bli kjent med nye mennesker.

Om du er lik meg og står ovenfor et valg i fremtiden som gjør deg litt usikker. Tenk på at jeg klarte det, og prøv å fokusere på de positive tingene! Du klarer det! Hopp i det!❤️

BAK LUKKEDE DØRER..

Penger, karriere, familie, sex og kaos er ord jeg ville brukt om jeg skal beskrive serier Exit som går på NRK. har du ikke sett den enda, anbefaler jeg deg se den nå! Dette er ikke en typisk serie jeg bruker se, men utrolig nok syntes jeg den var veldig fascinerende og spennende. Spesielt når man får vite at det er basert på ekte personer.

Som regel når jeg finner en serie eller en film er det ikke basert på virkeligheten. Det er en mørk serie som tar for seg menn i finansmiljøet i Norge, og man blir sittende igjen med en følelse av å ville se mer, og ikke minst nysgjerrigheten på hvem denne serien er basert på.

GOD HELG FRA MEG I FARTEN

God helg til alle sammen! Min helg begynner ikke helt enda. Skal nemlig jobbe i morgen, men etter det tar jeg helg. Neste helg bærer turen til Lofoten. Blir kjekt å komme seg hjem en tur. Nå er det lenge siden sist! Denne helgen består kun av jobb, skrive blogginnlegg og familietid. Ingen store planer.

Nå er jeg på tur hjem etter en lang dag på Kicks. Tacoen er handlet inn, og jeg ser frem til å sette meg ned i sofaen for å slappe av med Norske talenter på TV skjermen. Hva er deres planer for helgen?

1 ÅR SIDEN MITT DRASTISKE VALG

Det er nå 1 år siden jeg tok et drastisk valg som skulle endre mye av fremtiden min. For et år siden satt jeg å leste Morten Hegseth sitt debattinnlegg om babyspons. En debatt som tok helt av i media, og lite visste jeg da at jeg var en av personene som skulle snakke høyt. Ikke bare skulle jeg heve stemmen, men ta et drastisk valg som skulle endre fremtiden min.

Jeg husker denne dagen så godt! Morten Hegseth sine ord åpnet øynene mine. Det tok ikke lang tid før jeg begynte tenke over mine egne handlinger. Hva hadde jeg gjort?

«Å skulle bli foreldre er en økonomisk kostbar affære. Å oppleve det samtidig som en babyrosa Instagram-feed forteller deg at babyen din må ha kashmir eller siste skrik fra Stokke, vogn fra Buggaboo eller se kjendismødre posere med trutmunn på steder som «elite mom» og «stylish bump», må oppleves som provoserende,» skrev Morten Hegseth i sitt debattinnlegg.

Jeg var ikke dem som var verst, men jeg skal ikke skrive av meg alt ansvar for det om. Jeg fikk aldri en krone for mine innlegg, bare “gratis” produkter hjem i postkassen. Produkter jeg tok bilde av å la ut på mine sosiale kanaler. Det var ikke nødvendigvis betalte samarbeid som fikk meg til å reagere, men det at min tankegang og handlinger var nå basert på hva som så pent ut på Instagram.

Var klærne til min sønn riktig farge i forhold til min feed? Matchet klærne våre nok? Var vognen min fin og dyr nok til å ligge ute på min blogg? Helt syke tanker. Ikke minst tok jeg et valg for mitt barn. Et valg om å dele bilder av han. Jeg er et eksempel på at det er mulig å endre mening.

Det er nå et år siden jeg slettet min mammablogg. På min nåværende blogg må du lete lenge etter et bilde, og du finner ikke et eneste samarbeid med noe som er relatert til barn. Et par måneder etter jeg tok sjansen i å starte helt på nytt, ble jeg nominert til årets sterke mening under Vixen Influencers Awards. Ikke nok med det, jeg ble finalist. Jeg føler jeg har vunnet bare med å bli sett og hørt for mine meninger.

Jeg vil ikke bli definert og husket som bare MAMMA, jeg vil være meg! Jeg som er litt stille og sjenert med et kjempe stort hjerte for alle og en hver. Jeg som har opplevd mye dritt. Jeg som har følt meg alene i alle år. Jeg tok et valg! Fra å være hun som valgte ut klær til både meg og min sønn i lyse farger som passet til Instagram feeden, har jeg nå klart å lagd meg et navn. Et navn jeg er utrolig stolt av. Jeg har på et år gått fra å være mammablogger til hun som forteller åpent om temaer som flere kan kjenne seg igjen i. Jeg er en 22 år gammel jente med et barn, men jeg er også en helt vanlig jente som liker mote og sminke, men som også har funnet stemmen sin for å hjelpe andre!

 

Vil du lese mer om mitt valg for et år siden kan du trykke HER.