JEG HAR SAGT OPP JOBBEN MIN

God helg alle sammen! Denne helgen har jeg fri, og det kjenner jeg skal bli veldig godt etter dagen i går, black friday! Hadde ikke tatt på meg riktige sko på jobb så kvelden ble tilbragt på sofaen for å si det slik haha!

For en stund siden delte jeg DETTE innlegget hvor jeg fortalte jeg nå hadde tre jobber, slik er det ikke lengre. Jeg sa opp jobben hvor jeg jobbet for en bedrift med å oppdatere sosiale medier. Det ble rett og slett for mye for meg! Hadde ikke nok timer i døgnet. Nå jobber jeg 70% på Kicks, og ellers jobber jeg med bloggen. Jeg elsker jobben min på Kicks hvor jeg får holde på meg det jeg virkelig liker, og jeg lærer nye ting hver dag!

 

DEN LILLE SORTE

Den lille sorte alle trenger! Er du invitert på noe? Enten det er julebord, bursdag eller en annen anledning er det alltid godt å vite man har noe hengende i klesskapet. Svart slår aldri feil, og føler du deg for lite pyntet kan du fokusere mer på sminke eller tilbehør! Her er noen av mine favoritter:

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

NÅ KAN DU NOMINERE MEG TIL…

God morgen! Nå er det ikke lenge før jeg skal på jobb, men før den tid tenkte jeg informere dere om at dere kan nå nominere den influenseren dere vill til Vixen Influencer awards. I år, som i fjor er det flere kategorier å velge mellom. Årets sterke mening var den jeg var finalist i, og hadde vært utrolig gøy om jeg hadde blitt nominert i år også.

Det er så utrolig mange flinke mennesker der ute, og du kan enten nominere meg eller en helt annen som du heier på. Blir veldig spennende. Nominasjonen avsluttes 2 desember, så er ikke lenge til.

Du kan nominere ved å trykke HER

JEG FIKK NOK, HVOR HAR JEG VÆRT?

God morgen! I dag begynner jeg litt sent på jobb, og tenkte derfor fortelle dere hvorfor jeg har vært borte fra sosiale medier. Jeg fikk på en måte nok av alt, og trengte en pause for å få motivasjonen tilbake.

Jeg tror alle trenger å ta en pause i blant, og prøve finne seg selv igjen. Ikke bare er motivasjonen viktig, men det å planlegge har vært litt vanskelig. Jeg jobber nesten hver dag, og det å skal blogge to ganger om dagen er noen ganger krevende, spesielt når motivasjonen er vanskelig å finne.

Å skrive, og være kreativ er det jeg liker å gjøre, og jeg får mye energi av det jeg driver med. Enkelte ganger jeg jeg nok på lik linke som andre. Nå er jeg tilbake, og føler du noen gang ting blir for mye anbefaler jeg deg ta noen steg tilbake og tenke på hva som er viktig for deg.

DETTE BLE MED MEG HJEM

God morgen! Tenkte vise dere hva jeg tok med meg hjem fra jobb i forrige uke. Siden jeg begynte jobbe på Kicks er jeg blitt mer og mer nysgjerrig på merker jeg ikke har prøvd før, og derfor kjøpte jeg noen produkter som jeg har hørt mye om, og ønsker å teste ut.

Kommer selvsagt til å dele med dere hva jeg tenker om produktene når jeg har testet dem ut. Gleder meg!! Nedenfor kan dere ta en nærmere titt på hvert enkelt produkt.

5 TING JEG IKKE FORSTÅR

💭 Jeg har aldri forstått poenget med å kle seg ut i spesielle anledninger, også velger du et sånn “sexy” kostyme. Når ble Haloween, valentines osv en anledning til å være lettkledd?

💭 Hvordan man kan bruke 5 minutt i dusjen. Er det bare jeg som enkelte ganger det er et ork å gå i dusjen når man tenker på alt man må gjøre. Forstår ikke hvordan noen bare bruker  5 minutt hvor de bokstavelig talt springer i gjennom dusjen.

💭 Uhøflige mennesker. Er det en ting jeg ikke forstår så er det mennesker som forhåndsdømmer etter to sekunder og deretter velger å være uhøflig med deg uten å kjenne deg.

💭 Hvorfor folk er så utrolig flinke på å ta alle mennesker under en kam. Som for eksempel når det gjelder bloggere. Om en blogger er uenig eller gjør tar et upopulært valg, blir automatisk alle andre bloggere en gjeng med dumme barbiedukker som verken har fullført skolen og som kaster bort livet sitt.

💭 Politikk. Jeg forstår en del, og mye har nok med at jeg syntes det er veldig mye man skal sette seg inn i. Selvom jeg forstår det mest grunnleggende, er det mye som er helt gresk for meg.

DA REISER JEG TIL…

God helg alle sammen! I går klokken 19 tok jeg helg. Nå drar vi hjem til Lofoten en tur. Lenge siden jeg har vært der så det skal bli koselig! Denne gangen tar vi hurtigruten i stedet for å kjøre! Blir spennende å se hvordan det går. Krysser fingrenen for at jeg ikke blir sjøsyk, haha!

HVORFOR FESTET JEG UTEN SAMBOEREN?

Jeg fikk et spørsmål her om dagen om hvorfor jeg var ute på byen på et fremmed sted med flere gutter uten samboeren. Om mange av dere vet var jeg på et kurs i Tromsø. Min samboer var hjemme med vår sønn, og var derfor ikke med.

Ikke var jeg med noen gutter, men om du referer til enkelte bilder som jeg har lagt ut, var noen av samarbeidspartnerne våre med ut. Voksne, profesjonelle mennesker som tilbragte tiden sammen med Anne Brith og hele gjengen. På utesteder var det selvsagt andre gutter, men ikke noen jeg snakket med. For meg er ikke det å gå ut å drikke det samme som det var for 4 år siden.

Jeg har en familie hjemme som jeg bryr meg om, og syntes rett og slett det var koselig å ta et par glass vin med dem andre for å bli bedre kjent. Hadde vært veldig kjedelig om jeg skulle sette meg på hotellrommet kun fordi jeg har en samboer hjemme, eller hva?

Litt morsomt å tenke tilbake på hvordan jeg var for noen år siden, og hvor jeg er i livet nå. Mye har forandret seg!