MAMMA OG PAPPA GJØR MEG REDD..

Lyden av rakettene er ganske høye, og ofte når man er veldig små blir denne lyden skremmende. Etter hvert som vi vokser blir rakettene mer spennende. Det blir en glede du lengter etter å se. Et fargekart på himmelen av tusenvis av ulike fasonger og varianter.

Nå er det ikke mange timene igjen til flere barn der ute gleder seg til å kle på seg sine varme klær for å gå ut sammen med familien, eller for dem som syntes det er godt nok å titte igjennom vinduet over sofakanten og nyte øyeblikket hvor vi går inn i et nytt år med noen fargerike smell.

Dessverre er det ikke alle som gleder seg til morgen dagen, og dessverre mange flere enn vi tror. For noen blir de fargerike smellene frykt i stede for glede. For hos de fleste av oss er middagsbordet dekket med en stor kalkun med flere ulike gode tilbehør. Det er bare noe som overskygger den gode maten i et barns øyne. Vinglassene som er vasket, pusset og klar til bruk. Julen og nyttår er en tid for å kose seg, men som en familie. Barnene skal være i fokus, ikke øl, vin eller champagne.

Godt nyttår på forskudd, og vær så snill og tenk deg om to ganger før du takker ja til et nytt glass. Alt med måte!

 

 

EN NY RUNDE MED TV

Nå er det ikke mange timene igjen før jeg skal befinne meg på Gardemoen. Før den tid er det klart for enda et TV opptak her. Spennende å se hvordan de lager TV. Alle detaljene som skal være på plass. Lys og lyd ikke minst.

Syntes det ser utrolig spennende ut å jobbe bak kamera for dem som gjør det, men selvsagt også fremfor kameraet. En ting har jeg lært, jobber du med TV må du ha utrolig mye tolmodighet, og dem som sitter bak kamera har utrolig mye å si for den som sitter fremfor. Alt handler om trygghet, humor og god energi for å gjøre dem som sitter fremfor komfortable.

I DAG ER DAGEN KOMMET

I dag er dagen jeg drar fra Anne Brith, etter en hel helg her. I morgen er det tilbake til hverdagen og jobb! Flyet mitt går ikke før i kveld klokken 7 så har enda noen timer igjen.

Det har vært en veldig innholdsrik helg hvor jeg har slappet av en del, men også lært noe som jeg kan ta med meg videre. Håper ikke det blir alt for lenge til neste gang.

Nå er det bare finne frem notatboken og pcen for å forberede meg på en ny uke! Hva er dine planer for uken?

JEG HAR HELT GLEMT AV Å VISE DERE DETTE!

Reklame | Cutters

Jeg har helt glemt av å vise dere håret mitt etter jeg var hos frisøren. Klipte meg hos Cutters på City Nord. Tenkte prøve noe nytt. Jeg klipte en del av lengden og ved ansiktet er det slik jeg lenge har hadd lyst på, men ikke turt! Veldig fornøyd med håret slik det er nå. Hva syntes dere?

Siden vi flyttet har jeg ikke funnet meg en frisør enda. Så da Cutters tok kontakt med meg og lurte på om jeg ville klippe håret der takket jeg gladelig ja! Morsomt å prøve noe nytt, og kjekt når man bare skal klippe litt i lengden til en billig penge.

Kommer nok dra tilbake dit, men unner meg nok noen frisørtimer hos andre også. Syntes det ble litt stressende, og kanskje litt fort gjort. Jeg er en person som elsker å sitte hos frisøren å slappe av hvor de vasker håret og gir hodemassasje, haha!

 

JEG VÅKNET TIL KAMERA OG TV2

God morgen!! Håper alle får en fin søndag! Her daler snøen ned, skikkelig julestemning! I dag våknet vi ganske tidlig, og like etter jeg sto opp kom TV2 på døren med fult av kamerautstyr. Her skal det filmes litt.

I morgen er det hjem til Bodø igjen, og jobb dagen etter. Godt å komme seg bort litt, og gjøre noe helt annet i blant. Får utrolig mye inspirasjon, og det tror jeg alle trenger i blant.

 

Å VÅKNE OPP MED EN TOPPBLOGGER

Etter en nydelig middag i går kveld ble det en liten tur ut på en bar med livemusikk. Utrolig koselig, og det ble ikke alt for sent før hodet mitt traff puten. Heldigvis fikk jeg sove mye lengre enn jeg pleier å gjøre. Noe som var utrolig godt!

Å våkne opp med en Anne Brith som lager så mye fint og godt, kom det nok ikke som et sjokk for dere at frokosten hun laget så helt nydelig ut, og smakte godt gjorde den også! Bare se nedenfor. Ser det ikke godt ut?

GJETT HVILKEN BLOGGER JEG ER PÅ BESØK HOS

Klarer du gjette hvor jeg er? I dag klokken 6 på morgenen var jeg på flyplassen, klar for å reise bort i helgen. Det ble ikke mange timer søvn i natt, men det går helt fint når jeg har en spennende helg i vente!

 

Etter lille meg prøver meg på tog alene tok det litt tid før jeg kom meg frem, haha! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen til Anne Brith. Om ikke lenge kjører vi inn til Oslo, hvor vi skal spise kveld!