JEG TRENGER DIN HJELP!!

Årets brun og blid modell skal kåres, og i januar ble jeg en av 19 stk som har blitt frontet på brun og blid sine sosiale medier slik at andre kunne stemme på den personen man ønsker skal gå videre til semifinalen.

Nå er det ikke mange dager igjen av januar, og jeg har helt glemt å dele dette. Om dere ønsker og har mulighet til å trykke dere inn HER for å stemme på meg hadde jeg satt utrolig stor pris på det! Alt du trenger å gjøre er å trykke Stem❤️

 

 

HVA HAR SKJEDD?

Hei! Nå er det en stund siden jeg blogget, og det beklager jeg virkelig for! Det har skjedd mye. Dette året startet med litt opp og nedturer. Jeg har ikke ønsket noe negativ energi på min blogg, derfor måtte jeg rett og slett legge bloggen bort litt.

En liten pust i bakken tror jeg alle trenger i blant. Jeg måtte finne tilbake min motivasjon og glede i å skrive. Tenker å fortelle litt mer om hva jeg har drevet med siden dette året startet og åpne meg litt mer opp om hvordan jeg har det i en youtube video! Hvordan høres det ut?

 

TAKK FOR MEG!

Takk for meg! Det gjør vondt på en måte, men samtidig litt godt også. Det gjør vondt å tenke på hvor fort tiden har gått fra januar 2019. Jeg føler nettopp Vi flyttet til Bodø, men jeg innser nå at det er over et halvt år siden.

Nå takker jeg for 2019, og håper at 2020 blir et bra år. Jeg skal sette meg korte og langsiktige mål for hva jeg ønsker å oppnå. Må 2020 bli et supert år for både deg og meg!