HVORFOR FLYTTET JEG FRA FAMILIEN?

Først i juni i år flyttet vi fra Leknes til Bodø. Jeg begynte å tenke litt etter et spørsmål jeg fikk i går. Tror ikke jeg har forklart hvorfor vi flyttet. Leknes, i Lofoten er en veldig fin plass, men jeg følte bare det var på tide å starte på nytt.

Jeg har aldri sett for meg bo hele livet mitt på Leknes, og opp igjennom årene har jeg opplevd mye dritt. Spesielt på videregående. De siste årene mine på skolen var et mareritt, og mine to venninner flyttet direkte til Bodø etter skoleslutt. Jeg følte etterhvert at jeg var helt alene. Det var bare familien min igjen. Jeg har et veldig godt forhold til familien min noe som gjorde det vanskelig å flytte, men da jeg endelig tok steget for noen måneder siden har jeg fått det bedre med meg selv. Jeg har et mer sosialt liv her, og tror jeg kommer til å trives!

Å bo på et lite sted kan være både positivt og negativt. Det snakkes veldig mye og du må aldri tro du er noe. Rykter spres og til slutt føler man alle tror ting om deg som ikke stemmer. Spesielt om man er som meg og aldri forteller min side av saken. Jeg fikk nok rett og slett, og håper tiden i Bodø vil gi meg mye mer!

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg