MAMMA OG PAPPA GJØR MEG REDD..

Lyden av rakettene er ganske høye, og ofte når man er veldig små blir denne lyden skremmende. Etter hvert som vi vokser blir rakettene mer spennende. Det blir en glede du lengter etter å se. Et fargekart på himmelen av tusenvis av ulike fasonger og varianter.

Nå er det ikke mange timene igjen til flere barn der ute gleder seg til å kle på seg sine varme klær for å gå ut sammen med familien, eller for dem som syntes det er godt nok å titte igjennom vinduet over sofakanten og nyte øyeblikket hvor vi går inn i et nytt år med noen fargerike smell.

Dessverre er det ikke alle som gleder seg til morgen dagen, og dessverre mange flere enn vi tror. For noen blir de fargerike smellene frykt i stede for glede. For hos de fleste av oss er middagsbordet dekket med en stor kalkun med flere ulike gode tilbehør. Det er bare noe som overskygger den gode maten i et barns øyne. Vinglassene som er vasket, pusset og klar til bruk. Julen og nyttår er en tid for å kose seg, men som en familie. Barnene skal være i fokus, ikke øl, vin eller champagne.

Godt nyttår på forskudd, og vær så snill og tenk deg om to ganger før du takker ja til et nytt glass. Alt med måte!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg