MINE NYE INNKJØP

Reklame | DESENIO

I går mottok jeg en stor pakke fra Desenio. Denne har jeg gledet meg til å åpne. For dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har innredet min leilighet med bilder fra Desenio før. Det er nå tre år siden, så det var virkelig på tide med noen nye. Som dere vet er det ikke lenge til jeg flytter, og jeg gleder meg til å innrede dem i den nye leiligheten. Det skal dere selvfølgelig få se når den tid kommer. Jeg klarte ikke vente med å innrede dem, og nedenfor kan du se resultatet.

På nettsiden til Desenio finner du et genialt verktøy hvor du kan sette sammen bilder på veggen, en eksempel byggevegg. Et verktøy som gjør at du kan se hvordan det vil se ut hjemme hos deg. I tillegg ser du hvilke bilder som vil passe sammen, og hvordan størrelse du vil ha dem i. Det var slik jeg fant ut hvilke bilder jeg ville ha, og hvilken størrelse. Du finner det HER. 

Ikke bare kan du sette bildene sammen slik du ønsker, men om du ikke helt vet hvordan bilder du ønsker, eller hvordan du kan ha bildene kan du trykke på inspirasjon. Her finner du ideer som du kanskje liker og kan jobbe ut i fra det.

 

Det bildet du ser nedenfor måtte jeg bare ha. Jeg syntes det er helt nydelig, og det er det største av dem alle. Jeg føler på en måte jeg kan tolke bildet og kjenne meg igjen i det. For dere som kjenner meg vet jeg tenker mye, og i det siste prøver jeg å la negative tanker «fly» avgårde.

Jeg er så heldig som får dele med dere en rabattkode til salget som er nå, så nå får du: 

 

10% ekstra rabatt på Desenios 25% salg fra 24-27.mai med koden “ALEXANDRAEMILIE10″. Dette tilbudet gjelder ikke rammer, handpicked, collaborations eller personlige posters”

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg